Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

BPERFECT Øjne Browpencil

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Browpencil,
Linje
Øjne
Supralinje
Sminke

INDESTRUCTI'BROW fra BPERFECT er en brynblyant til din perfekte øjenmakeup. Med det cruelty-free kosmetiske værktøj kan du fremtrylle et strålende smukt øjenbrynsområde på ingen tid! Looket er langtidsholdbart og sikrer en professionel styling. Den meget fine øjenbrynsblyant glider hen over dine øjenbryn uden en masse slibning. BPERFECT INDESTRUCTI'BROW Pencil har en praktisk spoolie til at blande med.

Du kan vælge din favorit blandt 6 nuancer

.

Den brune nuance er ideel til blondt og mellembrunt hår. Hvis du har brunt eller blondt hår med røde undertoner, passer farven Irid Brown godt til din makeup. Til askeblondt, sølvfarvet og mørkebrunt hår kan du bruge farven Ash Brown til at fremhæve dine øjne. Dark Brown egner sig bedst til hår med en varm blond eller mørkebrun farve. Til sølvfarvet, askeblondt, mørkebrunt og sort hår kan du bruge nuancerne Charcoal og Ultra Dark Brown. Farverne er dog også alsidige og kan bruges på alle hårfarver efter ønske.

Brug den ultratynde BPERFECT Browpencil INDESTRUCTI'BROW til at definere dine øjenbryn eller udfylde små huller. Derefter børstes brynene med spoolien, som fordeler farven perfekt. Resultatet er en fejlfri øjenmakeup!

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube