Abonner på vores nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter, tips fra eksperter og meget mere!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Læber Soft Matte Pout Poutstar Soft Satin Lipstick

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation

Poutstar Soft Matte Lipstick fra BPERFECT er en højpigmenteret læbestift med en vunderlig cremet tekstur og er den ultimative løsning til en blød, mat finish på dine læber. Den innovative læbestift fra den omfattende BPERFECT-kollektion fås i ti forskellige nuancer: First Kiss, Raw, Shy, Mood, Heat, Naked, Power, Plump, Pucker og Stare.

Fortryl din hverdagsmakeup med denne lækre 2-i-1-læbestift, som har en sofistikeret formel med en nærende og fugtgivende effekt. Du skal blot fremhæve dine læber og skabe et forførende godt look med disse smukke røde nuancer. Poutstar Soft Matte Lipstick fra BPERFECT får din mund til at se fyldigere og dermed mere defineret ud. Du kan konturere dine læber på et øjeblik med en subtil fløjlsagtig mat eller poppet finish. Den perfekte afslutning på din makeup! Takket være den højpigmenterede tekstur med høj dækning er konturerne overbevisende skitseret uden at være ubehagelige at påføre. BPERFECT Poutstar Soft Matte Lipstick giver dine læber en fantastisk finish med en vegansk formel. Dette garanteres af forseglingen "Beauty without Bunnies".

Sådan påfører du Poutstar Soft Matte Lipstick korrekt

.

Påfør læbestiften i jævne strøg fra midten af læberne til mundvigene: Den matte stil til din professionelle makeup er klar!

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube