Sakse til ham Erbe fra ERBE

Ved den regelmæssige kosmetik har mændene særlige udfordringer, som kræver anvendelse af specielle instrumenter til kropsplejen. Udover den klassiske barbering er der ofte brug for en præcis klipning af enkelte skæghår, også fjernelse af næsehår bliver med alderen til en vigtig kosmetisk opgave. Med specielle sakse til ham, som det tyske mærkefirma Becker Manicure tilbyder i serien Erbe, kan man udføre typiske maskuline opgaver inden for ansigtspleje præcist og professionelt. Også frisører og kosmetiksaloner har i lang tid anvendt specielle sakse til ham, som venter i vores sortiment som ægte kvalitetsprodukter fra Becker Manicure udover talrige instrumenter til kosmetik og pleje.

Skæg- og næsehår behandles præcist med sakse til ham

Til forskel fra klassiske neglesakse og øvrige instrumenter har specielle sakse til ham en afrundet skæreflade. Denne er med sine små dimensioner perfekt beregnet til anvendelsesområder som næsebor og forhindrer med sin afrundede facon, at der sker en utilsigtet skade på de følsomme næseslimhinder. Alle varianter, som Becker Manicure tilbyder i sin serie Erbe, er baseret på Solinger-mærkeproducentens årtier-lange erfaring og er perfekt beregnet til alle mænds behov. Suppleret med et yderligere sortiment af instrumenter til pleje og kosmetik kan mænd i alle generationer lægge et velplejet ydre for dagen på jobbet og i fritiden.

Køb billige kosmetikinstrumenter fra Erbe & Co.

Med produktserien Erbe tilbyder Becker Manicure et stort udvalg af sakse og file, som kan anvendes på alle områder inden for den moderne kosmetik og hjælpe mænd og kvinder til et velplejet ydre. Sakse til ham og andre instrumenter anvendes i stor udstrækning i den professionelle verden, og en anskaffelse til det private badeværelse betaler sig ligeledes. Vores onlineshop inviterer til dette og præsenterer den totale produktserie Erbe fra Becker Manicure til en attraktiv købspris Dermed vil det også være let for dig at fjerne næse- eller skæghår med et instrument, som er perfekt egnet til dette.