Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Øjne Perfect Prime - Eyeshadow Base

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Perfect Prime - Eyeshadow Base,
Linje
Øjne
Supralinje
Sminke
BPERFECT Eyes Perfect Prime - Eyeshadow Base har en tredobbelt effekt. Den påføres før eller sammen med den egentlige makeup. Det afhænger altid af, hvor du vil bruge Perfect Prime - Eyeshadow Base. Som navnet antyder, er den ideel til at påføre under øjenskyggen efter eget valg på følsom hud. Primeren leveres med en praktisk applikator, der gør påføringen endnu lettere. Huden på øjenlågene bliver næret og plejet, samtidig med at øjenskyggens farver intensiveres. Foretrækker du at fremhæve dine øjenbryn? BPERFECT Perfect Prime - Eyeshadow Base er også perfekt til dette.

Påfør tre gange for en smuk øjenmakeup

. Påført en brynbørste former og styler primeren brynene. Sidst, men ikke mindst, dækker den også skæmmende mørke rande under øjnene, allerede inden du lægger makeup. De skjules perfekt, mens selve primeren blander sig problemfrit med foundation og makeup. Fordi huden omkring øjnene er særlig følsom, har BPERFECT også formuleret Perfect Prime - Eyeshadow Base, så den er særligt let. Det betyder, at den ikke smuldrer, ikke "kryber" ind i folderne omkring øjnene og holder ekstremt længe. Og takket være dens neutrale tone passer den til mange hudtoner.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube