Hommage à l'Homme Voyageur Dufte til mænd fra Lalique

Serien Hommage à l'Homme Voyageur fra firmaet Lalique er sammensat af i alt to produkter: en førsteklasses eau de toilette-spra og en tilsvarende brusegel. Parfumen i serien leveres i en opret flakon, der på grund af sin kreative struktur næsten allerede har udviklet en hypnotiserende virkning. Mens flakonen selv stråler i en kraftig blå, er hætten og etiketten på forsiden holdt i en ren og strålende sølvfarve. Flakonen fås med henholdsvis 50 ml eller hele 100 ml. Brusegelen spreder de identiske dufte til mænd og leveres i en praktisk 150 ml tube i sort, der strækker langt.

Friske kreationer til mænd

Duftene til mænd fra Hommage à l'Homme Voyageur virker absolut friske, livlige og ind imellem endda en smule mystiske. I topnoten arbejder kardemomme sammen med sprudlende bergamot for allerede efter de første stænk at skabe en udtryksfuld optakt. I hjertet af duften kombineres så en trio, koncentreret omkring mødet mellem mystisk papyrus og patchouli i en prægnant ramme af vetiver. I bunden satser duftkunstnerne fra Lalique ligeledes på en trio, denne gang overvejende opnået gennem naturlige akkorder, idet mos kombineres med ambra og luksuriøs vanilje. Duftene til mænd udvikler dermed på hver etappe et spændende og meget animerende egetliv.

Luksuriøs parfume fra Frankrig

Parfumen Hommage à l'Homme Voyageur fra firmaet Lalique er en ægte allrounder, der præsenterer sig godt ved enhver lejlighed og til enhver anledning. Men ikke nok med det, for også brusegelen i serien virker overbevisende. Den udnytter de identiske dufte til mænd og er dermed perfekt at kombinere med eau de toilette-sprayen. Samtidig fjerner den blidt snavs og sved fra huden, mens den på nænsom vis endda giver en smule fugtighed.