Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
1 (1)

GIVENCHY LES PARFUMS MYTHIQUES Eau de Givenchy Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
bergamot
Mellemnote
Appelsinblomst
Bundnote
moskus
betegnelse
Eau de Toilette Spray, Eau de Givenchy
Linje
LES PARFUMS MYTHIQUES
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
citronagtig
Med Eau de Givenchy Eau de Toilette Spray præsenterer det eksklusive franske modemærke en spændende frisk, citrusagtig unisexduft. Den er en del af den eftertragtede LES PARFUMS MYTHIQUES-kollektion, hvor GIVENCHY præsenterer sine mest succesfulde dufte i en moderne, sofistikeret nyfortolkning. Duften, der blev lanceret i 2018, er en komposition af den franske stjerneparfumeur François Demachy, som allerede har vakt opsigt i branchen med sine luksuriøse kreationer for Dior-huset. Denne gang bruger Demachy olfaktoriske midler til at male et fascinerende, mangefacetteret billede af sommer i Sydfrankrig.

Eau de Givenchy Eau de Toilette Spray - fortryllende citrusblomster i sommervinden

. Den tidløst moderne komposition fra LES PARFUMS MYTHIQUES-kollektionen af GIVENCHY fejrer temaet 'sommerbrise' med lette, transparente noter. Kreationen åbner med et beroligende udbrud af friskhed fra sprudlende siciliansk bergamot og saftig, moden appelsin. Et let strejf af bittermandel tilføjer karakterfuld dybde til duftoplevelsen. Hjertenoten er båret af den blide duft af delikat appelsinblomst, indrammet af den citrusagtige aroma af petitgrain og dejlig sød neroli. Med intense accenter af harpiksagtigt cedertræ og blød, varm moskus slutter Eau de Givenchy Eau de Toilette Spray fra LES PARFUMS MYTHIQUES Collection by GIVENCHY med en elegant note med et strejf af sensualitet.
1,0
1
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube