Negleklipper Yes fra ERBE

Negleklippere hører til de praktiske rekvisitter ved den regelmæssige manicure og pedicure, som både kan klippe neglene og forme dem takket være den markante form på skærefladerne. Den velrenommerede Solinger-producent Becker Manicure tilbyder i sin produktserie Yes forskellige negleklippere, som hjemme og på det professionelle område bidrager til neglenes avancerede kosmetik. Suppleret med yderligere instrumenter fra mærket bliver en omfattende formgivning af tå- og fingernegle mulig, hvor Becker Manicure udover sakse og file også tilbyder talrige specialinstrumenter. Vores onlineshop tilbyder et omfattende overblik over Yes og andre produktserier og inviterer til en billig bestilling.

Praktiske negleklippere med bedste materialekvalitet

Sammenlignet med andre instrumenter til kosmetik af neglene kommer et løftestangsprincip til anvendelse ved negleklipperen, med et fingertryk bliver en afklipning af den overskydende fingernegl mulig. Takket være den halvrunde skæreflade på samtlige negleklippere, som Becker Manicure tilbyder i sin kollektion, bliver manicuren og pedicuren desuden lettere. Helt konkret inddrages neglens runde form, således at der kun skal foretages en smule efterbehandling med file og andre hjælpemidler efter en afklipning. Efter anvendelse af negleklipperen kan løftestangen klappes ind igen takket være et snedigt princip, så den kun optager lidt plads i kosmetikpungen.

Med Becker Manicure til en generel perfekt neglepleje

Til en sikker og nem anvendelse tilbydes negleklipperen fra Becker Manicure med forskellige løftestangslængder for at passe til brugerens håndstørrelse ved manicure og pedicure. Sådanne fordele har også mange andre hjælpemidler til neglepleje og kosmetik, som Solinger-firmaet tilbyder, og som ikke kun findes i serien Yes. Via vores onlineshop kan man få et grundlæggende overblik over vareudbuddet fra traditionsmærket, som siden 1930 har bidraget til en professionel neglepleje. Du kan også prisbevidst vælge og få fordel af anvendelsen af kvalitativt værdifulde instrumenter på dit eget badeværelse eller din neglesalon!