-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Sets Nail Art Basic Kit

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Velplejede negle er den perfekte prik over i'et til en smuk makeup. Start med Nail Art Basic Kit fra Alessandro og få et negledesign af høj kvalitet derhjemme! Sættet indeholder det basisudstyr, du har brug for til at pynte dine negle med delikate designs. Især dem, der elsker elegante stempler på neglene, er godt tjent med dette sæt.

Selvstændig stempling af dine negle

Striplac Peel Or Soak Sets Nail Art Basic Kit fra Alessandro er velegnet til både subtile neglelooks og virkelig iøjnefaldende mønstre, der helt sikkert vil få dig til at skille dig ud og supplere din makeup. Vær kreativ, og afprøv de forskellige stamping stencils og transfer foils efter behag. Eller hvad med en skønhedsaften med veninderne, hvor fokus er på at designe hinandens negle? Striplac Peel Or Soak-sættet indeholder transferfolier i elegant guld, sølv eller iøjnefaldende blonder. Sættet indeholder også forskellige neglestrimler i guld og sølv. En stamping-stencil er selvfølgelig et must til motiverne. Negledesignet afrundes med en topcoat, der holder neglene smukke i lang tid.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube