Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Addison Rae Chill AF Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Chill AF
Supralinje
Parfumer til kvinder
Med Chill AF Eau de Parfum Spray leverer Addison Rae en duft, der er lige så drømmende, som den er provokerende - og som på dygtig vis sætter sin bærer i centrum. Som producenten selv beskriver duften, er Chill AF Eau de Parfum Spray beregnet til at hjælpe kvinder verden over med at finde deres eget personlige, meget individualiserede "Zen moment" - et øjeblik, hvor de er i harmoni med sig selv og verden omkring dem, selvsikkert tackler nye mål og fortsætter med at trække på de kvaliteter, der definerer dem. Addison Rae lover desuden, at duften ikke bare dufter magisk og bliver siddende længe på huden, men også booster hydreringen.

Naturlige, beroligende essenser - med et provokerende twist

. Chill AF Eau de Parfum Spray fra Addison Rae kombinerer ekstrakter af modne æbler med ekstrakter af rød citrongræs, som anses for at være en ægte sjældenhed. Disse allerede meget fremtrædende duftnoter er kombineret med kamillete - som er kendt i Tyskland og andre steder for sine beroligende og helende egenskaber. Resultatet er en duft, der er naturlig og rolig, men også lidt provokerende og meget individualiseret.
Indholdsstoffer
WATER/EAU (AQUA), PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, TRIMETHYL HYDROXYPENTYL ISOBUTYRATE, FRAGRANCE/PARFUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube