Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Addison Rae Hyped AF Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Hyped AF
Supralinje
Parfumer til kvinder
Forkæl dig selv med en duft, der indfanger Addison Raes passion og karisma. Hyped AF Eau de Parfum Spray fra Addison Rae er en duftende rejse, der er specielt udviklet til at fortrylle dine sanser og understrege din individualitet. Denne Eau de Parfum Spray er et statement om dig selv og udstråler en aura af styrke og femininitet, der understreger bærerens naturlige magnetisme. Inspireret af Addison Raes uimodståelige charme og livsglæde har Hyped AF en særlig blanding af noter, der indfanger livets kompleksitet og glæde.

Eksklusiv duft til den frisindede kvinde

. Topnoten i Addison Rae Eau de Parfum Spray åbner med en sprudlende kombination af citrusfrugter, der revitaliserer dine sanser og giver dit humør et øjeblikkeligt boost. Det fører til et hjerte af rige blomsternoter, der forstærkes af subtile nuancer af jasmin og rose for at skabe en følelse af tidløs elegance. Basisnoterne af varm rav og eksotisk sandeltræ efterlader et varigt indtryk og udstråler en dybde og varme, som er både indbydende og forførende. Hyped AF er mere end bare en duft - den er et udtryk for selvtillid og dristig femininitet, der giver dig mulighed for at erobre verden. Den er skabt til den moderne, modige og frisindede kvinde, som elsker at være i rampelyset og få mest muligt ud af hvert øjeblik.
Indholdsstoffer
WATER/EAU (AQUA), PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, FRAGRANCE/PARFUM, TRIMETHYL HYDROXYPENTYL ISOBUTYRATE, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube