Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Øjne False Eye Lashes

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt<span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
Fremhæv dine øjne med det perfekte øjenvippeløft! De falske øjenvipper fra BPERFECT giver den perfekte wow-effekt til din makeup. De udtryksfulde vipper fra BPERECT fremhæver øjenområdet med magisk elegance. De flerrækkede falske øjenvipper får vippekanten til at fremstå betydeligt mere voluminøs. Udseendet forbedres på en tiltalende måde, især for små øjne eller når man bærer briller. De kunstige øjenvipper garanterer en imponerende præstation på alle tidspunkter af dagen eller natten.

Let som en fjer for en behagelig pasform - de falske øjenvipper fra BPERFECT

. Uanset om det er i løbet af dagen på kontoret eller til en festlig lejlighed om aftenen - med de kunstige øjenvipper fra BPERFECT vil du imponere dem omkring dig med et imponerende look. De stilfuldt arrangerede kunstige øjenvipper giver dine øjne det særlige. De falske øjenvipper fås i mange forskellige designs. Nogle gange korte og tykke, nogle gange asymmetriske, nogle gange ekstra lange - et dramatisk look er garanteret. Gør din makeup perfekt med kunstige øjenvipper fra BPERFECT. Giv din øjenmakeup et helt naturligt look, og lad din flair skinne. De falske vipper er supernemme at påføre med den matchende øjenvippelim og kan bruges flere gange. Det siger sig selv, at de kunstige øjenvipper af høj kvalitet er animal-free.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube