-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Burberry Hero Parfume

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Med duften Burberry Hero fortsætter det britiske designerhus succeshistorien om den selvbetitlede duftserie. Kreationen fra 2024 kombinerer balsamiske, varme noter med røgede accenter og en maskulin, træagtig base. Resultatet er en herreduft med en karakter, der er lige så moderne, som den er elegant.

Moderne sammensætning med en klassisk base

. Burberry Hero-duften åbner med en topnote domineret af cypriololie. Den sætter en træagtig, jordagtig accent, der også minder om læder. I baggrunden danner hjertenoten en spændende kontrast med den varme, søde og træagtige duft af amyrisolie. Kronen på værket er bundnoten af cedertræ, som er en klassisk ingrediens i dufte af høj kvalitet. Denne moderne herreduft er perfekt til at sætte et statement. Med sin elegante karisma er den perfekt til om aftenen. Den passer lige godt til en middag, i en klub eller til særlige begivenheder. Burberry Hero parfume kommer til sin ret i køligere vejr takket være dens balsamiske, træagtige karakter.
Anvendelse
Spray Burberry Hero Perfume på pulspunkterne, især på halsen, bag ørerne og på brystet, for at give duften den varme, den har brug for til at udfolde sig.

Bemærk: Refillen er kun kompatibel med 100 ml-flasken.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Eugenol, Citral, Geraniol, Evernia Prunastri (Oakmoss) Extract, Linalool.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube