Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,6 (329)

Chloé Chloé Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
bonderose, fresia, litchi
Mellemnote
liljekonval, magnolie, rose
Bundnote
amber, ceder
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Chloé
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
blomsteragtig
Den moderne fortolkning af rosen med fransk charme - Den klassiske rose er genialt fortolket på en moderne måde i en duft, der er både let og varm, elegant og alligevel meget forførende. En henrivende essens af en kombination af florale puddernoter med livlige accenter af pæon, litchi og forårsfrisk fresia. De luftige, flirtende topnoter baner vejen for rosens umiskendelige, sensuelle duft, som udgår fra dens fløjlsbløde midte. Den ledsages af berusende noter af magnolia og liljekonval og afrundes med et varmt strejf af rav og elegant cedertræ.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, BHT, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C RED NO. 4 (CI 14700).
4,6
4,6
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube