Skincare highlight: Asian beauty

I den asiatiske kosmetik er skønhed og æstetik på niveau med sundhed og velbefindende. Takket være unikke formler, som er baseret på flere hundrede års viden, samt moderne videnskab er asiatiske plejeprodukter i mellemtiden gået verden rundt på grund af den høje kvalitet og virkning.
Kombinationen af naturlige indholdsstoffer, som fx ris, ginseng, grøn te eller tang, samt avancerede teknologier gør det muligt at opnå en sund og strålende hud.

Lad dig inspirere af den asiatiske kultur, og udvid din plejerutine.

Mærker inden for Asian beauty, som vi elsker

 

Opdag Koreas skønhedshemmeligheder med K-Beauty – strålende hud, som vækker begejstring.

Asiatiske skønhedsprodukter bliver specielt afstemt efter hver hudtypes behov. Derfor findes der et stort udvalg af produkter, som fx serummer, masker, cremer og olier, som er målrettet specifikke hudproblemer, herunder rynker, pigmentpletter, akne eller rødme, og som kan kombineres med hinanden.

Lige nu er især K-Beauty populært, og det står for koreanske skønhedsprodukter og -rutiner. Den koreanske skønhedsrutine omfatter ofte flere trin for at sikre, at huden plejes optimalt.
Vi viser dig trin for trin, hvordan du anvender K-Beauty-rutinen, og hvad du skal bruge til den.

 

9 trin til koreansk hudplejerutine

Trin 1: Renseolie

Påfør renseolien på den tørre ansigtshud, massér den ind, og skyl efterfølgende af med lunkent vand. På den måde fjerner du snavs, makeup og talg fra ansigtet og forhindrer, at din hud tørrer ud.

Trin 2: Rensegel

Påfør rensegel eller -mælk på fugtet hud, og massér den ind med cirkelbevægelser. Herved forfines din teint vedvarende, og porerne bliver mindre.

Trin 3: Peeling

Brug peeling regelmæssigt, ca. en til to gange om ugen, for at opnå en strålende teint. Herigennem fjernes døde hudceller, og huden stimuleres til at regenerering.

Trin 4: Toner

Påfør toneren på ansigtet med en vatrondel. Takket være indholdsstofferne forsyner du din hud med fugtighed og klargør den til de efterfølgende plejetrin.
Trin 5: Essens

De vigtigste trin i K-Beauty er essenser! De har en dobbeltfunktion – de virker fugtighedsgivende og fremmer huden evne til at optage næringsstoffer, hvilket givet et ungdommeligt udseende.
Trin 6: Serum

Om det er et serum, en booster eller en ampul – i dette trin anvender du et af disse produkter, som passer til din hudtype. På den måde lysnes mørke områder i ansigtet, porerne bliver mindre og rynker mindskes.

Trin 7: Øjenpleje

Med en righoldig øjencreme genopfyldes fugtdepoterne i den tynde hud omkring det sarte øjenparti. Med målrettet pleje kan mørke og hævede områder minimeres, så øjnene kommer til at stråle.

Trin 8: Fugtighedspleje

Et kendetegn ved K-Beauty er at forsyne huden med masser af fugtighed. Brug en let lotion om dagen og en righoldig creme om aftenen. På den måde forsyner du din hud med fugtighed og beskytter den samtidig mod miljøpåvirkninger.

Trin 9: Solbeskyttelse

Som det sidste trin skal man huske solcreme. Daglig brug af solcreme beskytter huden mod tidlig aldring og bør også anvendes om vinteren, når solen ikke skinner.

 

Vores tillægstip til din K-Beauty-rutine

Lad din teint stråle, og forsyn din hud med en ekstra portion friskhed. Dertil skal du inden øjenpleje bruge en fugtighedsgivende sheet-maske to til tre gange om ugen.

 

Flere produkter, som du muligvis finder interessante