Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Functional Male Ice Dive Deodorant Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Deodorant Spray, Ice Dive
Linje
Functional Male
Supralinje
Pleje
Functional Male Deodorant Spray Ice Dive fra Adidas er et must-have for enhver moderne mand. Den friske duft er en perfekt kombination af energi og elegance, hvilket gør den til en af de mest populære deodorantsprays på markedet. Deodoranten giver 24-timers beskyttelse mod lugt, er nem at bruge og ideel til daglig hudpleje. Med sin behagelige, maskuline duft vil den hjælpe dig med at føle dig godt tilpas og få mest muligt ud af din dag.

Ice Dive Deodorant Spray: forfriskende duft til den daglige hudpleje

. Functional Male Deodorant Spray Ice Dive fra Adidas indeholder aloe vera, der beroliger og plejer huden, samtidig med at den hjælper med at nedbryde svedlugt og holde dig frisk hele dagen. Ice Dive deodorantspray indeholder også E-vitamin, der fungerer som en naturlig antioxidant og sikrer optimal hudpleje. Addidas-deodoranten er også allergivenlig, så du kan være sikker på, at den ikke vil forårsage allergiske reaktioner. Functional Male Ice Dive Deodorant Spray fra Adidas er perfekt til alle lejligheder. Den friske duft hjælper dig med altid at være cool og selvsikker - uanset om du skal i fitnesscentret eller på en romantisk date. Den innovative formel fugter uden at efterlade rester eller pletter. Den gør hver dag mere effektiv og hjælper dig med at yde dit bedste i enhver situation.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube