Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
Functional Female 2 Vare

Functional Female fra adidas

adidas er kendt på verdensmarkedet ikke kun som producent af sportssko og andre sportsartikler. Dufte til mænd og kvinder samt artikler inden for pleje afrunder tilbuddet fra mærket fra Herzogenaurach, hvor produktserien Functional Female hører til de førende plejeserier til kvinder. Som navnet antyder, vises der udover enestående essenser tillid til en frisk følelse og en praktisk anvendelse af plejen. Kollektionen Functional Female omfatter derfor alt fra deo-stick til brusegel i forskellige dufttoner, som kvinder ikke kan undvære i den daglige hygiejne.

Gå som kvinde praktisk gennem hverdagen med adidasFra særligt bløde roll-ons via deodoranter med et ringe antal duftnoter til en brusegel med påfaldende friskhedsfølelse strækker artiklerne i produktserien Functional Female sig, som har den passende pleje til enhver forkærlighed. Ved alle artikler dominerer den sportslige og unge note, som også genspejler sig i artiklernes design, og som tiltaler med en attraktiv købspris.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube