Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

adidas Victory League Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Toilette Spray,
Linje
Victory League
Supralinje
Dufte til mænd
adidas Victory League Eau de Toilette Spray kombinerer aromatiske og æteriske dufte, der indhyller mænd i en sporty duft, der er velegnet til hverdagsbrug. Også godt: Duften er pakket bæredygtigt, den sorte hætte er lavet af halvdelen genbrugsplast, og flasken er lavet af 25% genbrugsglas. Duftakkorderne i adidas Victory League Eau de Toilette Spray skriver ikke kun vindere og styrker holdånden på banen, den krydrede og let frugtagtige silhuet i denne kreation er også en fantastisk allrounder. Uanset om du sprayer duften på om aftenen til en aften i byen, om dagen til kortere rejser eller under sport.

Til selvsikre, moderne mænd

. Duftene i topnoten understøtter den sprudlende karakter af adidas Victory League Eau de Toilette Spray. Bergamot, frisk græs og basilikum er alle kendetegnet ved deres syrlige og friske dufte, mens hjertenoten er noget mere syrlig og frugtagtig med lavendel og fersken, hvor kanel pakker begge duftakkorder ind i en blød, sødlig ramme. Basisnoten tager tråden op igen, denne gang med vanilje. Moskus og cedertræ giver en varm, blød afslutning, som perfekt fremhæver de to andre duftnoters sprudlende akkorder. Et ægte energispark i duftform!
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube