Rosa Nobile fra Acqua di Parma

Så blød som en rose og så blid som kvinden selv - Rosa Nobile serien fra Acqua di Parma er en ode af… Læs mere!

Rosa Nobile Dufte til hende fra Acqua di Parma

Så blød som en rose og så blid som kvinden selv - Rosa Nobile serien fra Acqua di Parma er en ode af betingelsesløs kvindelighed, som kommer til udtryk via diverse harmoniske akkorder. Endda seriens navn giver oplysning om, hvad man kan forvente af seriens dameparfume: mange roser, en blid komposition og rigtig meget lethed, som passer fremragende til sommer eller forår. Serien består af en Eau de Parfum Spray af samme navn og en plejende Body Cream, som leveres i en beige beholder med gyldent låg. Begge produkter overbeviser med et elegant og luksuriøst look.

Et blomsteragtigt duftbillede med lækker tekstur

Rosa Nobile dameparfumen, som du altid kan få parfumeprøver af, kom i 2014 som sommerlig duft fra Acqua di Parma. Selvfølgelig passer denne kreation også fantastisk til efterår og vinter, for den blomstrede bouquet, parret med den lette tekstur, vækker minder fra den varme årstid, en skøn ferie og en romantisk sommernat med lune temperaturer. Eau de Parfum Spray, hvor man kan få parfumeprøver, har en rosafarvet flakon med gylden påskrift på forsiden og en ligeledes gylden hætte. Dermed bliver Rosa Nobile til et garanteret blikfang på ethvert bade- og sminkeværelse.

Besnærende dejlig duft fra Acqua di Parma

Dameparfumen i duftserien åbner i starten med en ganske let brise af peber, som straks mildnes af kalabrisk bergamot og mandariner fra Sicilien. Der fremkommer en frugtagtig og sprudlende optakt, som i mellemnoten suppleres af violer, pæoner, liljekonvaller og centifolieroser fra Italien. Den blomstrede bouquet er duftens hjertestykke og kan også observeres ved parfumeprøver. Ambra, moskus og cedertræ fylder basisnoten og lægger således et værdifuldt fundament.