Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua del Garda Ginepro E Cedro Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Toilette Spray,
Linje
Ginepro E Cedro
Supralinje
Unisex-dufte
Ginepro E Cedro er en stimulerende Eau de Toilette Spray fra mærket Acqua del Garda. Duften kombinerer en krydret aroma med friske og sensuelle noter. Resultatet er en fortryllende komposition, der vil ledsage dig hele dagen. Producenten er baseret ved Gardasøen i Italien. Duftene er inspireret af dette unikke natur- og kulturlandskab. Når du åbner Ginepro E Cedro by Acqua del Garda, er du straks omgivet af en fortryllende blanding af krybende enebær, peber, citron og kardemomme. I hjertenoten fornemmer man duften af cedertræ, som blander sig harmonisk med noter af geranium, tonkabønne og muskatnød. Den sensuelle base i eau de toilette-sprayen udgøres af en attraktiv blanding af vetiver, rav, dyb moskus og duften af patchouli.

Her får du den charmerende Ginepro E Cedro eau de toilette spray

i en smuk flaske med en gylden dispenser og blomsterornamenter på etiketten. Tag også et kig på de mange andre tilbud på eau de toilette fra Acqua del Garda i vores shop.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat., Parfum, Aqua, Bht, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, D-Limonene, Geraniol, Linalool.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube