-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
4 (24)

ALCINA Hyaluron 2.0 Shampoo

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Lider du af tørt, skørt hår? Konventionelle hårbehandlinger tilbyder kun en kortsigtet løsning på alvorlige strukturelle skader. Alcina, eksperterne i hår- og hudpleje af høj kvalitet, giver selv ekstremt tørt hår ny fugt og elasticitet med sin Hyaluron 2.0 Shampoo. Dens formel med hyaluron, det velkendte anti-age-middel, og andre fugtgivende planteekstrakter gør denne shampoo til en uundværlig følgesvend for alle, der ikke ønsker at gå på kompromis med hårets sundhed, når de styler.

Hyaluron 2.0 - den fugtgivende specialist fra Alcina

Hvis håret er tørt og svært at tæmme, skal der tilføres en ekstra portion fugt udefra. Den unikke formulering af hyaluronsyre med figenkaktusekstrakt er ideel til at fugte håret, så snart det er vasket. Hyalurons fugtbindende egenskaber gør det til grundlaget for dette produkts aktive ingredienskompleks. Det hjælper med at forebygge nye hårskader ved hver hårvask som en fugtgiver. Alcinas Hyaluron 2.0 Shampoo er særligt velegnet som kilde til ny fugt i tilfælde af strukturelle skader forårsaget af miljøpåvirkninger og stylingprocedurer. Endelig har shampooen også en særlig anti-varmefaktor, der beskytter håret mod varmeskader hver dag. Ved regelmæssig brug næres håret til en ny, smidig og strålende struktur, det er let at style og inspirerer med ny vitalitet.
Indholdsstoffer
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glutamate, Panthenol, Silicone Quaternium-22, Parfum, Citric Acid, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-3 Caprate, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-10, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Propylparaben.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube