parfumdreams præsenterer scandi beauty

Med skandinavisk skønhed til naturlig skønhed

Skandinaviske kosmetik- og plejeprodukter er perfekte til dig, hvis du interesserer dig for naturlige ingredienser og kvalitet. Med scandi beauty bliver der lagt vægt på, hvilke stoffer, der passer til din hud- og hårtype. Man har i århundrede især satset på ekstrakter fra den skandinaviske natur. I skandinaviske produkter finder man således ingredienser som alger, havsalt, klitplanter eller skov- og engblomster.

 
Pflege

Skandinaviske plejeprodukter

Kropspleje
Makeup

Skandinavisk kropspleje

Skandinavisk kropspleje
Geschenksets

Scandi hair

Scandy Hair

Den perfekte skandinaviske plejerutine

Det er vigtigt at pleje kroppen, huden og håret med passende produkter i den rigtige rækkefølge. Med scandi beauty opstår der passende plejerutiner, der er tilpasset hinanden. Scandi beauty er baseret på lethed.

Blue Nails

1. Rensning

Skandinavisk kosmetik er på trods af den kolde og fugtige luft i det høje nord kendt for at give en fejlfri hud. Derfor er det særlig vigtigt at rense ansigtet rigtigt morgen og aften. Peelings og ansigtsmasker kan anvendes hver uge eller hver anden uge for at give huden et plejeboost. Også håret bør vaskes med et passende produkt. For at også hænderne forbliver smukke, bør du fortrinsvist bruge naturlige sæber med plejende ingredienser.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Pleje

Det næste trin giver en sund teint. Plejeproduktet bør påføres morgen og aften direkte efter, huden er renset og bør også være tilpasset hudtypen. Serum eller gel-baserede plejeprodukter har en lettere konsistens til brug om dagen og er et perfekt underlag for makeup. Til en særlig tør og irriteret hud kan der bruges en plejende og intensiv creme om aftenen. Dette gælder selvfølgelig også for hånd- og fodpleje. I Skandinavien satser man på sundt og fyldigt hår. For at opnå dette anvender man regelmæssigt et conditioner-produkt. Til den perfekte hårpleje bør du anvende en hårmaske eller hårkur hver uge eller hver anden uge.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Styling

Til sidst fokuseres der på styling. Det skandinaviske look overbeviser med en frisk naturlighed. En løs og åben frisure, en let dagsmakeup og velplejede hænder definerer scandi beauty. Vær selvsikker og sæt kulør på dine læber og negle.

Jetzt entdecken
Scandy Beauty Highlight

Foreo UFO Mini 2

UFO™ 2 Mini blev skabt til en hurtigere maskebehandling. På kun 90 sekunder bliver din hud forbedret, strammet op, forynget og føles utrolig godt. Blide pulseringer forbedrer optagelsen af ingredienserne. 8 LED-lys revitaliserer huden. Den lynhurtige opvarmning til 45 °C forbereder huden og åbner porerne. Der findes forprogrammerede behandlinger i appen til enhver type, enhver alder og ethvert hudproblem.
Læs mere