Kyssedag hos parfumdreams

Har du kysset i dag? Lad dig inspirere af vores store udvalg!

Hos parfumdreams fejrer vi international kyssedag den 6. juli! I mange kulturer står kysset for kærlighed eller hengivenhed. Kys frigiver lykkehormoner og skaber et fyrværkeri i hjernen. For at gøre kys endnu skønnere har vi sammensat nogle af vores yndlingsprodukter. Vores highlight til kyssedagen er de førsteklasses ampuller fra Babor, så du ikke bare stråler indefra, men også udefra. Nedenfor kan du læse mere om den rette anvendelse af ampuller, få plejetips til mandehud og produkter til en perfekt dag til dit kysselook.

 

Hudpleje med ampuller - sådan bruger du dem rigtigt

Vil du gerne gøre noget godt for din hud, pleje den og forsyne den intensivt med virksomme stoffer? Ampuller er en ekstra pleje og kan derfor anvendes en gang imellem eller over et længere tidsrum som kur. I reglen kan ampullerne anvendes om morgenen og om aftenen. Ved ampuller, der virker straks, er det bedste tidspunkt til påføring på huden om morgenen. For andre ampuller, som skal understøtte huden i regenereringsprocessen om natten, er det bedste tidspunkt til påføring lige inden du går i seng. Så har huden tid nok til at optage alle virksomme stoffer og opnå det ønskede resultat. Der findes ampuller til meget forskellige behov til alle hudtyper. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det rette produkt til dig.

 
 

Vejledning til korrekt åbning og brug af en ampul

Til behandling med ampullen bør du først ryste den pågældende ampul, så alle indholdsstoffer blandes tilstrækkeligt. Åbn så glasampullen ved at knække den forsigtigt over, og påfør indholdet med en bankende bevægelse med fingrene på den rensede hud i ansigtet og på halsen og dekolletéen. Bruge hele ampullens indhold for at opnå maksimal effekt. Derefter kan du påføre den ansigtspleje, du plejer at bruge eller, hvis du har brugt ampullen om morgenen, kan du også komme makeup på. Ved vandige ampuller kan indholdet også påføres direkte omkring øjet, i den forbindelse skal kontakt med øjenvipperne undgås. Ved olieholdige ampuller skal området omkring øjnene undgås.

 
Energi, fugtighed og friskhed – vores highlight til mandehud

Uanset om det er en gave til en anden eller til dig selv – BABOR Men giver huden et energiboost. Ansigtsplejen fra BABOR Men er specielt afstemt efter mandehudens behov. Instant Energy Ampoule er en lille hjælper til det store energiboost. Ampullen indeholder virksomme stoffer, som fx taurin, koffein, provitamin B5, vitamin C og hyaluronsyre. Alle de virksomme stoffer, der giver energi og vitalitet til huden og forsyner den med fugt. Instant Energy Ampoule hjælper huden med at regenerere efter lange nætter eller anstrengende dage på kontoret og giver den en vidunderlig friskhed.

Pleje til mænd

Til det perfekte look på kyssedagen

Man kan ikke kysse alene – man skal være to. Uanset om det er med en sommerflirt eller din partner, så planlæg en date på kyssedagen, og nyd en af verdens skønneste biting. Vi har sammensat nogle af vores yndlingsprodukter, så du på denne dag ikke blot får en vidunderlig kyssemund, men også kan kreere det perfekte makeuplook.