Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Schwarzkopf Professional Frizz Away Conditioner

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Conditioner,
Linje
Frizz Away
Supralinje
BC Bonacure
egenskab
Antikrus, silikonefri, silkeblød, Skånende, udglattende
Produktpris
silikonefri, Sulfatfri, Vegan
Produkttype
Flaske
Anvendelsesområde
Hår
Effekt
Fleksibel, Glansgivende, silkeblød, udglattende
Hårtype
genstridigt hår
Schwarzkopf Professional-mærket har en god løsning til ethvert hårproblem. Dette afspejles i tilliden fra mange kunder, der forbliver loyale over for producenten. Schwarzkopf er en af de få virksomheder, der har taget sig af hårets sundhed og skønhed i over 120 år. Det succesfulde brand er en del af Henkel Group og udvikler hårplejeprodukter af høj kvalitet til enhver hårtype.

Smukt hår med Frizz Away Conditioner

Hvis du lider af spaltede spidser, er der ingen grund til at give op. Schwarzkopf Professional har det rigtige hårplejeprodukt til enhver hårtype. Producentens Frizz Away Conditioner er specielt udviklet til dette hårproblem. Conditioneren indeholder ingen silikone og ingen kunstige farvestoffer. Den er skabt til at gøre uregerligt og skørt hår smidigt og let at rede ud. Denne hårpleje giver håret ny vitalitet og en smuk glans med kraften fra vegansk keratin. Den nye formulering sikrer synligt sundt og stærkt hår efter blot et par påføringer. Sæt din lid til ekspertisen hos Schwarzkopf Professional. Anvendelse: Tør forsigtigt håret med et håndklæde efter vask. Påfør i fugtigt hår hår og massér det forsigtigt ind. Lad det virke i ca. 2 minutter, og skyl derefter grundigt med rent vand. Kan bruges dagligt, hvis det er nødvendigt.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube