Dufte fra Penhaligon's

Det er muligt at beskrive den værdifulde Penhaligon's parfume . Men Penhaligon's er meget mer… Læs mere!

Penhaligon's Dufte

Britisk elegance møder tyrkisk bad

Det er muligt at beskrive den værdifulde Penhaligon's parfume . Men Penhaligon's er meget mere end bare en parfumeserie. Barberen William Penhaligon kom til London sidst i 1860‹erne og inden kort tid lykkedes det ham at blive Dronning Victorias hoffrisør og parfumør. Derfor undrer det ikke, at hans barbersalon, som han grundlagde 1870, havde ualmindelig stor succes. Utrolige værdifulde barberprodukter, samt eksklusive parfumer gjorde hurtigt William Penhaligon til det londonske borgerskabs yndling. Det internationale gennembrud kom med parfumen til mænd, Hammam Bouquet, som Penhaligon havde fået inspirationen til efter et besøg i et tyrkisk bad. Derfra stammer også ideerne til de værdifulde rumdufte, stearinlys og den berømte badeserie.Kvinder og mænd begejstres på samme måde over de værdifulde indholdsstoffer, de fantastiske dufte, de pragtfulde aromaer og lysene, der bidrager til vidunderlige omgivelser. For at prøve dem tilbyder Penhaligon's også forskelligegavesæt , der er ekstrem værdifulde, og som beviser, at kunderne påskønnes nu som i fremtiden.

Vidste du at Indhold

Penhaligon – den traditionelle parfumeproducent

Penhaligon’s er en eksklusiv parfumevirksomhed, som allerede blev grundlagt i 1860 og blandt andet talte Queen Victoria som en af sine fornemme kunder. Den imponerende virksomhedshistorie begyndte med William Henry Penhaligon, der åbnede en barberforretning i Jermyn Street i London. Snart opdagede virksomhedsindehaveren sin lidenskab for parfumer og udviklede nye og enestående dufte.

Hammam Bouqeut blev skabt af ham i 1872 og er den første store succes fra William Henry Penhaligon. Herefter fulgte en lang række yderligere dufte, som Blenheim Bouquet fra 1902 eller English Fern fra 1911.

På grund af virksomhedens store succes kunne William Penhaligon snart åbne endnu en forretning i James Street i London. I de sene 1920´er fik virksomheden også en adresse i Bury Street i London og under anden verdenskrig blev de to butikker i James og Jermyn Street fuldstændig ødelagt mens butikken i Bury Street forblev uberørt.

Stadig med helt fremme

Selvom de to ødelagte butikker var et hårdt slag for de to forretninger for Penhaligons kom virksomheden hurtigt på fode igen og med hjælp fra den italienske virksomhedsdirektør Franco Zeffirelli kunne Penhaligons snart igen åbne endnu en butik i Concent Garden. Med de hemmelige opskrifter, der stammede fra William Penhaligon, og med nye enestående duftnoter blev parfumen Bluebell udviklet, som også fortsat i dag er en af virksomhedens bestsellere.

I tidens løb blev mange andre butikker, for eksempel i Regent Street, Mayfair Street eller Kings Road i London åbnet. For kort tid siden åbnede endnu en butik i Convent Garden. Virksomheden er i dag heller ikke kun i England, men ud over filialerne i Edinburgh, Cambridge og Chester har Penhaligon’s også butikker langt ud over Englands grænser. Paris, Hong Kong og Singapore er kun nogle af de byer, hvor du finder Penhaligons butikker.

I dag hører Penhaligon’s med til Puig Company, som er en succesfuld international virksomhed for mode og dufte. Med over 4000 beskæftigede og en omsætning på over 1,5 mia. EUR er Puig Company en meget betydningsfuld virksomhed indenfor mode- og parfumebranchen.

Vores Penhaligon’s anbefalinger til dig:

  • Penhaligon’s Artemisia eau de parfum spray 100 ml – Artemis betegnes som månens gudinde og i følge legenden besøgte hun hver nat kongen Endymion uden at han vidste det. Af denne hemmelige kærlighed kom børn til verden, der stod som stjerner på nattehimmelen. Parfumen er lige så mystisk som historien. Det bedste fra alle epoker er her forenet til en duft, der med en sød og sanselig note besnærer alle sanser.
  • Penhaligon’s Endymion eau de cologne spray 50 ml – Som en hyldest til kongen af samme navn er denne duft en parfume, der er rig på facetter, som repræsenterer kraft, lidenskab og udødelighed. Den friske, moderne duft smyger sig med bergamot, mandarin og moskusnoter blidt omkring bæreren.
  • Penhaligon’s Opus 1870 eau de toilette Spray 100 ml – Penhaligon’s parfume blev skabt til ære for grundlæggeren og er en enestående komposition af krydret koriander, fyrig peber og bløde komponenter fra sandeltræ, rose og kanel. En yderst sanselig og lidenskabelig duft.
  • Penhaligon’s Blenheim Bouquet eau de toilette spray 50 ml – Duften blev skabt til Duke of Marlborough og opkaldt efter det daværende familieeje Blenheim Palace og blev hurtigt til Winston Churchills yndlingsduft. Den klassiske duft gælder stadig i dag som moderne og med lemon, lavendel, moskus og eksklusive træsorter er parfumen en duft fuld af varme og friskhed.
  • Penhaligon’s Lily of the Valley eau de toilette spray 50 ml – Med duftnuancer af liljekonvaler er denne parfume en duft fuld af kærlighed. En sød og frisk duft, der understreger kvindelighed og samtidig understreger den kvindelige styrke.

Ud over duften brillerer Penhaligons også med mange forkælende produkter som brusegel eller hånd- og bodylotion. Også eksklusive puder- og aftershave-produkter har Penhaligon’s i deres sortiment. For alle med skæg tilbyder Penhaligon’s også flere forskellige former for Moustache Wax. Således er dit skæg altid velplejet og dufter behageligt. De enkeltstående dufte fra Penhaligon’s kan også på fremragende vis kombineres – det kan godt betale sig at prøve dem!