Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tilbehør Cleaning wipes set

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Cleaning wipes set,
Linje
Striplac Peel Or Soak Tilbehør
Supralinje
Negle
Sæt med renseservietter fra Alessandro: Grundig rengøring af dine negle Striplac-rengøringsservietterne fra Alessandro er den perfekte måde at forberede og rengøre dine negle på, inden du lægger lak. Fordelen ved denne specielle rengøring: Servietterne affedter neglen og er med til at forlænge holdbarheden af den påførte lak. Du kan også bruge renseservietterne til at fjerne det lag af sved, der dannes på neglen under hærdningsprocessen. Disse små hjælpere er uundværlige for et godt resultat. Med sine 30 individuelt pakkede poser er renseservietterne perfekte til ferien eller på rejsen.

Hvis du sætter pris på velplejede negle som dem fra neglesalonen, er Striplac Peel eller Soak fra Alessandro et absolut must-have for dig.

Neglelakken holder i op til tre uger og kan påføres og hærdes på kun 15 minutter. Neglelakken er nem at påføre og er desuden modstandsdygtig over for ridser og afskalninger. Det er også en leg at fjerne neglelakken med specielle løsninger: Den skal bare pilles af neglen. I over 20 år har kosmetikvirksomheden stået for produkter af høj kvalitet, der er perfekt afstemt efter hinanden. Ud over Striplac-rengøringsservietterne får du også matchende tilbehør som en poleringsfil, korrektionspen og en LED-lampe til hærdning.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube