Guerlain
GUERLAIN - Aqua Allegoria - Passionsblomst Eau de Toilette SprayGUERLAIN - Aqua Allegoria - Passionsblomst Eau de Toilette Spray

Aqua Allegoria
Eau de Toilette Spray Passionsblomst fra GUERLAIN

4
75 ml

BP: 7.467 kr* / 1 l 75 ml

Flame 560 kr*
Shop pris 701,00 kr*
125 ml

BP: 5.472 kr* / 1 l 125 ml

Flame 684 kr*
Shop pris 855,00 kr*
Udsolgt
 
Varenr. 999554

Måske vil du også kunne lide disse

Bestsellers

Beskrivelse fra Aqua Allegoria Eau de Toilette Spray Passionsblomst fra GUERLAIN

Supralinje: Dufte til hende
Linje: Aqua Allegoria
betegnelse: Eau de Toilette Spray Passionsblomst

Eau de Toilette Spray Aqua Allegoria Passiflora fra GUERLAIN er en del af den duftsamling, der blev introduceret af det franske luksusmode- og kosmetikfirma i 1999 som en serie med forskellige intense og friske dufte. Den nye duft, Passiflora, er den perfekte duft allerede om foråret, hvor de legesyge, livlige og friske duftnoter får os til at glæde os til næste sommerferie. Inspireret af det krystalklare vand i en lagune har parfumøren Thierry Wasser med Aqua Allegoria skabt en afslappet og let duft til GUERLAIN, som udmærker sig gennem sine fantastiske blomsteressenser. Denne Eau de Toilette Spray er fyldt på en raffineret flaske med et gyldent voksvæv, der minder om tidligere tiders berømte bi-flaske.

Aqua Allegoria Passiflora fra GUERLAIN er en forfriskende, solrig og spontan Eau de Toilette Spray med frugtagtige citrusnoter.

Duften udstråler lykke og sindsro gennem sin sprudlende friskhed. Strålende og forfriskende kombinerer Aqua Allegoria aromaen fra en solkysset passionsfrugt med ylang-ylang-blomster. For at duften ikke bliver for tung, kombineres den med en let, strålende og vidunderligt ren aroma fra appelsinblomsten, som skaber øjeblikkelige forårsfornemmelser. Duften indeholder ligeledes citrusagtige og forfriskende noter af bergamotte, citron og grapefrugt, som ikke må mangle i denne Eau de Toilette Spray fra GUERLAIN som en ekstra forfriskende trio.

Har du spørgsmål til produktet?

Indholdsstoffer fra Aqua Allegoria Eau de Toilette Spray Passionsblomst fra GUERLAIN

ALCOHOL , AQUA (WATER) , PARFUM (FRAGRANCE) , LIMONENE , LINALOOL , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BUTYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE , CITRAL , BHT , CITRONELLOL , GERANIOL , FARNESOL , TOCOPHEROL , CI 14700 (RED 4) , CI 19140 (YELLOW 5) , CI 60730 (EXT. VIOLET 2)

Kundevurdering
4,2 (4 Kundevurdering)