Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Bosco Diffuser

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Bosco Diffuser,
Linje
Home Collection
Supralinje
Home Fragrance
Bosco diffuser fra Home Collection by Acqua di Parma er et stemningsfuldt tilbehør, der gør livet endnu mere behageligt takket være den tiltalende duft. Flasken er fyldt med 180 milliliter aromatisk olie. Duften frigives gradvist i rummet via pinde lavet af naturlige rottingrør. Diffusorerne i Acqua di Parma Home Collection siges også at have en spirituel effekt. Bosco-diffusoren er mærket med symbolet på hesteskoen. Da den bringer held, siges det, at den beskytter dit hjem mod det uønskede ved hjælp af duftnuancerne.

Skovbadning - med Acqua di Parma i dine egne fire vægge

. Vil du gerne vide, hvilken duftprofil du kan forvente af Bosco diffuser-duften? Frostede fyrrenåle kombineres med funklende eukalyptus for at skabe en betagende komposition, der på imponerende vis minder om en skovtur. Den varme komponent, der kommer fra nellike, giver en rig kontrast. Det giver dit hjem et strejf af hygge. I modsætning til mange sammenlignelige diffusorer har Home Collection diffusoren en holdbarhed på omkring 10 til 12 uger. Du kan forlænge denne periode ved at minimere antallet af pinde til fordel for en subtil duftoplevelse. Leder du efter luksusgaver til jul og andre lejligheder? Vælg en med Bosco diffusor.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube