De mest populære parfumer og mærker

Bestseller parfumer til kvinder

Bestseller parfumer til mænd

Trendy parfume produkter - de sidste 60 minutter

Trendy parfume produkter

de sidste 60 minutter

Et overblik over dine fordele

transporter Bestil parfumer uden stress med gratis levering

Hos parfumdreams er det nemt at bestille online hjemmefra, eller når du er undervejs via vores app. Vi tilbyder mange fleksible og sikre betalingsmuligheder (for eksempel fakturabetaling, kreditkort eller Paypal) og leverer gratis fra en vareværdi på 299 kr.

incentive 1-3 Gratis prøver

For at du kan blive inspireret af nye dufte, forærer vi dig 1-3 parfumeprøver sammen med hvert køb.

180 days 180 dages returret

Hvis du skulle fortryde dit køb, kan du returnere bestillingen inden for 180 dage, og vi refunderer det fulde beløb. Vi ønsker dig en rigtig god shopping-oplevelse.

Mein Favorit

Hvilken parfume passer til mig?

Det vidste kosmetik-ikonet Estée Lauder allerede: "En parfume er som kærlighed - lidt er aldrig nok". Den gør os mere selvbevidste og fortryller vores omgivelser. Den perfekte duft skal dog først findes. Vi kender alle denne situation. Vi står i parfumeriet og er overvældet over de mange muligheder og spørger os selv: Hvilken duft passer til min personlighed? Hvilket mærke passer bedst til mig? Heldigvis findes der nogle grundlag, som gør det lettere for os at søge efter yndlingsduften.

Duftnoten von Parfums

Parfumers duftnoter

Med hensyn til duftens art skelner man mellem forskellige noter (såkaldte duftfamilier), der beskriver en bestemt duft-kategori. De vigtigste noter hos kvinder er: Blomsteragtig (blomsterdufte som iris, jasmin eller rose), frugtagtig (frugtnoter som fersken eller blomme), chypre (citrusolier kombineret med frugtagtige noter) og orientalsk (animalske duftstoffer som moskus eller vanilje). Noterne chypre og orientalsk findes også hos mænd. Dertil kommer citrus (stor andel af citrusnoter) og Fougére (hovednoterne egemos og lavendel), som dufter særligt maskulint.

Parfumers duftnoter
Lieblingsduft

Find din yndlingsduft

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at søge efter den perfekte duft. Derfor kan du på parfumdreams søge efter særlige noter eller overordnede duftretninger som "træagtig" eller "frisk". Eller du kan filtrere vores parfumer efter din karakter og f.eks. få vist alle elegante dufte. Den klassiske mærke-søgning tilbydes til alle, der allerede er sikre på, hvilket parfume-mærke eller hvilken serie, det skal være.

Beliebte Parfums

Populære parfumer til mænd

Vi holder dig også opdateret om produktnyheder til mænd og samler de 10 mest populære parfumer. I den forbindelse er én ting sikker: Klassikere som "Cool Water" fra Davidoff eller Hugo Boss "Bottled" går du aldrig fejl af. De virker både maskuline og diskrete og overbeviser i enhver situation. De passende after shaves, deodoranter og brusegels afrunder i mange serier tilbuddet og sørger for en fuldendt duftoplevelse.

Top 10 parfumer til mænd
Parfums und Marken

Parfume trends & inspiration

Som inspirationshjælp præsenterer vi regelmæssigt de mest trendy dufte til kvinder og en liste med de 10 mest populære parfumer. Hos kvinder er CHANEL's "Chanel N°5" en af alle tiders mest legendariske dufte og har siden 1921 fortryllet kosmetikverdenen. Dior´s "Poison" og "Trésor" fra Lancome har en lignende tidløs elegance. De sparsommelige finder under vores parfumeudsalg særligt gode tilbud på dufte, sprays, forfriskende cremer og meget mere.

Top 10 parfumer