Wella - Frisørteknik - Style Wella - Frisørteknik - Style
1
 
1 Stk.
-55%

BP: 1.193 kr* / 1 stk. 1 Stk.

Kan leveres straks

1.193 kr*
2.685,00 kr*
Udsolgt
 
Varenr. 106533

Beskrivelse fra Frisørteknik Style fra Wella

Naturlige krøller er flotte, men mange ønsker sig et glat hår for at kunne udleve deres frisureideer. Det internationale hårpleje- og kosmetikmærke Wella har den rigtige frisørteknik til at glatte krøllet hår på en blid måde. Med fladjern fra Edition-serien får du et praktisk udstyr, der er nemt at bruge, til brug hjemme og i professionelle frisørsaloner. Suppler med føntørrer og anden frisørteknologi fra Wella, så har du et komplet udstyr på badeværelset eller i salonen - bestil nemt og bekvemt i webshoppen.

Glat håret med Wella-udstyr af høj kvalitet

Fladjernet fra Professionals-serien fra Wella anvendes hver dag i frisørsaloner over hele verden. Det lange og handy fladjern er sikkert i brug, og jernets varmeoverflade håndterer skånsomt ethvert hår. Glattejernet er baseret på moderne teknologi, og du behøver ikke være bange for at brænde håret, som ser smukt ud længe. Med få knapper betjenes glattejernet meget let og har trinvis temperaturjustering, som muliggør en individuel justering til den respektive hårtype.

Forenklet styling med kvalitetsprodukter fra Wella

Moderne frisørteknologi benyttes i stigende grad i private badeværelser til at sikre en unik styling uden at skulle besøge frisøren. Med Style og andre frisørteknologier fra Wella går det nemt og sikkert, og gør det muligt for dig at skabe spændende frisurer. Yderligere hårpleje- og hårkosmetikprodukter fra Wellas brede vifte af produkter findes også i vores web. Ud over det klassiske glattejern finder du også andet som barbermaskiner eller føntørrere, så du udleve din helt egen, personlige stil.

WEEE-nr.: DA42465433

Har du spørgsmål til produktet?

Kunder købte også

Kundevurdering
5 (1 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon