Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
4 (65)

Lancôme La vie est belle En Rose Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
frugter
Mellemnote
bonderose, rose
Bundnote
patchouli
betegnelse
Eau de Toilette Spray, En Rose
Linje
La vie est belle
Supralinje
Dufte til hende
karakter
elegant, feminin, fortryllende, tiltrækkende
Lancôme La Vie est Belle En Rose Eau de Toilette Spray er en blomstersød duft med en frugtagtig note. Den minder om friske rosenblade med en antydning af candyfloss. Denne parfume er for kvinder, der gerne vil understrege deres kvindelighed på en fin måde, fordi duften omslutter enhver kvinde med en romantisk og kærlig aura. I topnoten åbner røde frugter den eksklusive duftoplevelse. I hjertenoten forener rose og pæon sig og styrer opmærksomheden i en sensuel, forførende retning. Sandeltræ fuldender denne umiskendelige sammensætning i bundnoten. Dette skaber en varmere, mere emotionel og samtidig forfriskende duft, der forbliver i hukommelsen.

En romantisk duft, der udstråler ren sensualitet

Eau de Toilette Spray La Vie est Belle En Rose by Lancôme kan bæres både om dagen, i fritiden og på arbejdet samt om aftenen og ved særlige lejligheder. Det er en individuel og unik duftsammensætning, der forekommer intens uden at virke påtrængende. Flakonen passer perfekt til Lancôme La Vie est Belle En Rose Eau de Toilette Spray, fordi den tydeligt afspejler dette duftkoncepts retning. En tofarvet glasflakon i rosa toner og et lille stof-flag, der minder om kronblade, indikerer ved første øjekast, at dette er en blomsteragtig, moderne duftoplevelse.
Anvendelse
Spray produktet på huden fra en afstand på 20 cm for at få en langvarig dufteffekt. Vælg varme områder på kroppen, f.eks. indersiden af håndleddene, områderne bag øreflipperne eller knæhaserne.
Indholdsstoffer
ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , LINALOOL , METHYL ANTHRANILATE , TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , CI 14700 / RED 4 , CI 15510 / ORANGE 4 , GERANIOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , COUMARIN , LIMONENE , HYDROXYCITRONELLAL , CITRAL , CITRONELLOL , BENZYL ALCOHOL , BENZYL SALICYLATE
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube