Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup The Perfect Storm Palette

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
The Perfect Storm Palette,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke
Perfect Storm Palette fra BPERFECT er en ansigtspalet med 4 essentielle makeupfarver. Den leveres i et kompakt, sammenklappeligt etui med integreret spejl.

Basis for professionel makeup

. Heatwave er en af de to hovedkomponenter. Det er en kraftig bronzer. Den giver en vis dimension og varme. Toasty er på den anden side en ferskenfarvet blush og den anden hovedkomponent. Enlightened er en lys pudder. Den har en blød konsistens og er ideel til at sætte. Den champagnefarvede highlighter i The Perfect Storm Palette får din hud til at stråle. Farvenavnet Arctic Gold skyldes fine højglanspartikler. Makeuppen fra BPERFECT skaber en glamourøs teint i blot et par trin. Perfect Storm Palette er meget nem at bruge: påfør en lille mængde med din yndlingspensel, og blend ind i de ønskede områder af ansigtet. Hver af de 4 farver er højpigmenteret og derfor ekstremt fyldig.
Indholdsstoffer
TALC ,MICA,MAGNESIUM STEARATE,KAOLIN,MINERAL OIL,ETHYLHEXYL PALMITATE,POLYISOBUTENE,PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 16035, CI 77742.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube