Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
æble, bergamot, kardemomme
Mellemnote
lavendel, peber, rosmarin
Bundnote
amber, sandeltræ
duftretning
aromatisk
Produkttype
Spray
AttNote_ss
æble, amber, bergamot, kardemomme, lavendel, peber, rosmarin, sandeltræ
Duften First Instinct Blue til mænd fra Abercrombie & Fitch er en velduftende påmindelse om, at friheden til at vælge kombineret med ens egne instinkter virkelig giver ubegrænsede muligheder i denne verden. Mænd med selvtillid sætter pris på den frihed og forfriskende friskhed, der ligger i denne duft som eau de toilette-spray. Ligesom de menneskelige instinkter spiller en central rolle på alle områder i dagligdagen, er denne eau de toilette-spray fra Abercrombie & Fitch lige velegnet til arbejde, fritid og aftenarrangementer. Den overordnede frugtagtige og krydrede sammensætning af herreduften First Instinct Blue understreger en maskulin fremtoning i alle situationer.

First Instinct Blue: velafprøvede duftnuancer i en forfriskende ny kombination

. First Instinct Blue eau de toilette spray til mænd fra Abercrombie & Fitch vækker minder om det velkendte med sit udvalg af velafprøvede duftkomponenter. Men selvom dette er baseret på en vis aktivering af instinkt og mavefornemmelse, kan duften fra Abercrombie & Fitch også inspirere med en forfriskende ny og forfriskende buket af dufte. I duftens topnote kombineres den forfriskende frugtighed af æble med den krydrede intensitet af kardemomme og bergamot. Lavendel som den centrale duft i hjertenoten er flettet sammen med antydninger af rosmarin og peber. Eau de toilette-sprayen afrundes med en klassisk inspireret bundnote af sandeltræ, tonkabønne og rav.
Indholdsstoffer
SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), WATER/EAU (AQUA), FRAGRANCE/PARFUM, ETHYLHEXYL, METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL, SALICYLATE, BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL; EXT. VIOLET 2 (CI 60730)
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube