Solbeskyttelse til håret!

Hår reagerer lige så følsomt over for UV-stråling som læberne og kroppen. UV-stråling angriber dit hårs beskyttende lag og medfører, at dit hår mister glans og fugt og bliver afbleget. Brug varmebeskyttende spray med UV-filtre, olie og vitaminer, der er specielt beregnet til dit hår.

Summer Scents Beach Look Solcreme Solbeskyttelse til håret! Solbeskyttelse til enhver hudtype! Good to know: Hjælp ved solskoldning

Hvordan angriber UV-stråler dit hår?

Lige som din hud kræver dit hår også særlig pleje om sommeren. UV-stråling kan medføre, at dit hår tørrer hurtigere ud og bliver skrøbeligt. Solen angriber hårfibrene og svækker dermed hårets keratinstruktur. Dertil kommer, at sollys afbleger hårfarven. UV-stråling skader også hovedbunden, hvis den får for meget sol. Du bør især være opmærksom på skilningen og bare steder på hovedet.

Disse hårplejeprodukter hører til din sommerrutine!

 

> Shampoo med UV-filter > Solbeskyttelsesspray til håret > Aftersun-masker - aftersun-produkters effekt svarer til aloe vera til huden. De renser håret for rester af salt- og klorvand. Solbeskyttelsesprodukter til håret lægger en beskyttelsesfilm omkring dit hår og forsyner det med fugt og vitaminer. Det bevirker, at dit hår ikke tørrer ud og bliver skrøbeligt.

 

Andre tips mod skrøbeligt hår!

Tip 1: Skyl dit hår efter svømmeturen! Uanset om du har været i poolen eller i havet - skyl dit hår bagefter for klor- eller saltvand gør dit hår skrøbeligt!

Tip 2: Undgå hårfarve om sommeren! Hårfarve slider ekstra meget på håret om sommeren, så hold fingrene fra hårfarvningsmidler!

Tip 3: Giv dit hår en ekstra gang pleje! En hårmaske og en hårkur forsyner dit hår med nærende ingredienser og forebygger spaltede spidser og knækket hår. Så bliver dit hår silkeblødt hele sommeren!

Tip 4: Brug hårbånd, der skåner håret, som scrunchies i stedet for metalspænder. Metalspænder bliver varme i solen, hvilket kan medføre, at håret knækker.

Solbeskyttelse til skilninger

Flyt hele tiden din skilning et stykke - så giver du ikke solen mulighed for at skinne permanent på et sted. Her er et transparent produkt med UV-filter også en fordel. Det fedter ikke, er nemt at påføre og forstyrrer ikke dit personlige hår-look. Moderne og in: En sommerhat eller et tørklæde giver god beskyttelse og er samtidig et optisk blikfang!

Solpleje til månen

 

Risikoen for solskoldning er ekstrem høj, hvis man har en måne. Forbrændinger på hovedet er meget farlige og bør altid undersøges af en hudlæge. Brug en solbeskyttelse med en høj LSF. En transparent solspray giver et mat look.