I spotlightet: Solcreme

De første solstråler hilser os allerede velkommen. Sommerferier bliver booket, forventningens glæde over varme dage, solbadning og en dejlig solbrun hud stiger. Med den rigtige sommercreme beskytter du din hud mod aldring, UV-stråling, solskoldning og hudkræft.

Summer Scents Beach Look Solcreme Solbeskyttelse til håret! Solbeskyttelse til enhver hudtype! Good to know: Hjælp ved solskoldning

Hvordan beskytter og plejer solcreme din hud?

 

En solcreme eller sollotion beskytter din hud mod de aggressive UV-stråler med en kombination af organiske, mineralske eller kombinerede filtre. Organiske UV-filtre omdanner UV-strålingen til ufarlig varmeenergi. Dette resulterer i en beskyttelsesmekanisme. Mineralske filtre som titandioxid og zinkoxid reflekterer sollyset - med en højere solbeskyttelsesfaktor endnu mere intensivt.

 

Hvor længe er solcreme holdbar?

 

Hvis dit produkt stadig er i dets originale emballage eller endnu ikke er åbnet, kan du bruge produktet i tre år. Hvis du har haft din solcreme med på stranden i og udsat den for direkte sollys i flere dage, eller den har lagt i sandet, bør du kassere den, når sommeren er ovre.

 

Hvad skal du være opmærksom på ved brug af gammel solcreme?

Til orientering kan du altid kontrollere datoen for mindste holdbarhed på produktet. Denne dato angiver, hvor længe cremen er holdbar i uåbnet stand. Udover datoen for mindste holdbarhed vises der et åbnet låg. Dette symbol angiver, hvor længe solcremen er holdbar, når den er åbnet.

Hvad gør jeg med min solcreme, når datoen for mindste holdbarhed er udløbet?

Hvis producentens dato for mindste holdbarhed på din solcreme er overskredet, bør du kontrollere, om den har en usædvanlig lugt, eller om cremens konsistens har ændret sig, før du bruger den næste gang. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du bruge den gamle creme. Læs følgende tips for at kunne bruge din solcreme så længe som muligt: Opbevar solcremen et køligt sted og udsæt den ikke for direkte sollys. Rens tubens åbning efter brug for at undgå kontaminering med kim.

Vores yndlingsprodukter til hende