Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Good to know: Hjælp ved solskoldning

De varme sommerdage indbyder til solbadning - på stranden, i friluftsbadet eller sammen med vennerne i de tidlige aftentimer. Hvis du ikke har solcreme på, vil du have en solskoldning dagen efter. Vores tips hjælper dig, hvis du er blevet solskoldet og sørger for, at din solskoldede hud heler hurtigere!

Det skal du gøre mod solskoldning!

Så snart du mærker, at din hud bliver rød, og solskoldningen kan mærkes, bør du lægge et koldt, fugtigt omslag på den forbrændte hud. Du kan også vikle isterninger ind i et håndklæde og lægge det på det pågældende sted. Kølingsprocessen trækker varmen ud af huden og lindrer rød hud. Udsæt ikke din hud for en stresset situation igen og søg dig et sted med skygge resten af dagen. Drik masser af vand for at sikre at din krop får rigelig med væske. Påfør en let creme med helende ingredienser.

Hvor længe brænder en solskoldning på huden?

En dag for længe i solen og derefter forfulgt af den ubehagelige følelse af en solskoldning. Det oftest stillede spørgsmål er derefter: Hvor længe varer den? Hvordan slipper jeg af med den så hurtigt som muligt? En solskoldning og rød hud virker ikke æstetisk - den kan også medføre langvarige skader. Først skal der skelnes mellem, om det er en let eller alvorlig solskoldning.

> Let solskoldning: Ved en let solskoldning er huden er rød, men ikke gør ondt når man trykker på den. Hvis solskoldningen kun gør ondt, når du for eksempel føler på huden - så vil din hud komme sig efter solskoldningen inden for en uge.

> Alvorlig solskoldning: I modsætning til en let solskoldning mærker du også en alvorlig solskoldning uden at røre ved den røde hud. I ekstreme tilfælde dannes der blærer på hudoverfladen på grund af forbrændingerne - i dette tilfælde bør du omgående søge læge for at aftale den videre proces til en optimal regeneration. En alvorlig solskoldning kan vare op til 6 uger.

Vores tips, hvis du allerede har en solskoldning!

"1) Søg en plads i skyggen: Nu er det allerede sket - du er blevet forbrændt. Senest nu bør du se dig om efter en plads i skyggen. Hvis du efter solbadningen mærker, at du er blevet solskoldet på ryggen eller brystet - så bør du tage en T-shirt på for at beskytte din hud mod yderligere solskoldning. 2) Tag et koldt brusebad! Din hud er overophedet, rød og gør ondt! Modvirk dette med et iskoldt brusebad. Dette trækker den smertende varme ud af din hud! 3) Smør din hud regelmæssigt med creme: Når din hud er beroliget og afkølet, er det næste skridt at smøre din hud med rigelige mængder creme. Brug en fugtighedscreme. En aftersun kan gøre underværker for din irriterede og røde hud. 4) Drik masser af væske! En forbrænding medfører et stort behov for væske. Drik vand, kold te og tynd saft regelmæssigt. Drik, drik, drik! "

Aftersun efter solpleje!

Husråd, der hjælper ved solskoldning!

 

> Yoghurt og kvark: Disse to fødevarer finder du nemt i køleskabet. Læg kvark eller yoghurt på de solskoldede steder som en maske - den kølende effekt mærkes omgående. Bemærk, at masken skal fjernes fra huden i god tid, før den tørrer.

> Aloe vera: I de seneste år har aloe vera-planten vundet indpas i samtlige husholdninger. På grund af dens fugtgivende egenskaber virker den som et vidundermiddel mod væmmelige røde områder på huden. Skær et stykke af planten og smør den gelagtige væske fra planten på det røde område.

> Kokosolie: Endnu et husholdningsmiddel, hvis ingredienser hjælper med at regenerere huden. Ingredienserne virker betændelseshæmmende og kølende på huden.

 

Solskoldning på hovedbunden

Hvis det allerede er sket, er følgende tips effektive til bekæmpelse af solskoldningen:

> Oliekur: Hertil egner sig plejeprodukter til hovedet som for eksempel kokos- eller mandelolie. Ideelt set bør olien virke på huden natten over og vaskes af med en mild shampoo uden parabener om morgenen.

> Aftersun-spray til hovedet: Et aftersun-produkt afkøler og fugter huden lige som på resten af kroppen.

> Undgå hovedbundspeeling og føntørring af håret.

> Brug en blød hårbørste med naturhår.

Hvad er symptomerne på solskoldning på hovedbunden?

 

> Rød hovedbund

> Hævede hudområder

> Smerter når håret redes

> Hovedpine

> Kredsløbsproblemer, kvalme og svimmelhed

 

Et af de vigtigste tips: Stay hydrated! Drik vand så ofte som muligt og hold din væskebalance optimal! Så kan din krop bedre regenerere.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube