Sådan får du: Solkysset hud

En skøn solbrun glød hurtigt? Få en sommerglød på huden med vores selvbrunere! Hvad skal man være opmærksom på, når man bruger selvbruner, og hvordan opnår man en jævn teint uden mærker og striber? Det løfter vi sløret for i vores guide til brug af selvbruner.

Good vibes & tan lines

Selvbruner: Hvad skal jeg være opmærksom på?

God forberedelse er vigtigt, når man bruger selvbruner. Døde hudceller og tørre områder, fx på albuerne, kan nemlig give en mørkere farve og et plettet helhedsbillede. Med en omhyggelig peeling kan du undgå det resultat! Forkæl dig selv med en hudpeeling, 24 timer inden du bruger selvbruner, så din hud får nok tid til at regenerere, og du undgår striber.

En skøn solglød uden mærker og striber

Få en jævn solbrun glød ved at spare lidt på selvbruneren. Særligt på bedårende områder eller steder omkring knæ og albuer er det svært at opnå et jævnt resultat uden mørke pletter. Vores tip: Bland din selvbruner med bodylotion, og påfør den forsigtigt! Selvbrunerhandsker er også et musthave – de beskytter ikke blot dine hænder, men giver også en mere jævn teint.

Selvbruner: Påfør den rette mængde

Hvad er den rette dosering? Brug kun lidt i starten: Det bedste er at påføre et sparsomt lag selvbruner hver dag, indtil du har opnået den ønskede farve. Derefter er det tilstrækkeligt at bruge selvbruner to til tre gange om ugen for at friske farven op og bevare gløden. Er der selv et uheld med din selvbruner? Det er ikke noget problem – du skal bare gå i bad! Hudens øverste lag skylles derved af, og uregelmæssigheder kan nemt fjernes med en peeling.

En passende selvbruner til ansigtet

De fleste selvbrunere til kroppen er meget flydende og egner sig derfor ikke så godt til ansigtet. Brug derfor helst en selvbruner, der er specielt udviklet til ansigtet. Hvis du har følsom hud, skal du være opmærksom på, at din selvbruner ikke må indeholde parfume eller alkohol. Du skal også være forsigtig uden påføringen! Undgå området omkring øjnene og hårgrænsen, så du undgår pletter.

Vores must-haves