Til det perfekte beach-look

Summer Scents Beach Look Solcreme Solbeskyttelse til håret! Solbeskyttelse til enhver hudtype! Good to know: Hjælp ved solskoldning

Beach-Look Øjne Make-up

Alt er babyblåt!

Sæt et statement med din sommer-makeup. Bær en vidunderlig blå nuance på dine øjenlåg. Med en babyblå øjenmakeup stråler du som havet og er klar til stranden.

Beach-Look Make-up

endless summer

Cremede lette konsistenser er must-haves denne sommer! En Cream Blush sørger om sommeren for, at din hud ikke udtørrer som ved brug af pudder-rouge. En cremet konsistens kan optimalt kombineres med dit yndlingsplejeprodukt og din solbeskyttelse.

Husk: Læbepleje!

 

Det er ikke kun kroppen og ansigtet, der kræver solbeskyttelse. Også læberne skal beskyttes mod UV-strålerne. Se dig derfor omkring efter en plejende læbestift med en høj solbeskyttelsesfaktor.

 
Sådan gør du: Beach waves

Efter blot en enkelt dag ved stranden med sol og saltvand får vores hår et afslappet bølgelook. Ved at følge vores tips kan du med et krøllejern selv forme de populære beach waves:

  1. Kæm håret grundigt igennem, og brug en varmebeskyttelsesspray. Hvis du har vasket dit hår, tør det med en føntørrer.
  2. Nu vikler du hårlok efter hårlok udefra og ind om krøllejernet. For at få et særligt naturligt look kan du vikle nogle af hårlokkerne om krøllejernet den anden vej og være opmærksom på, at hårlokkerne har forskellig tykkelse.
  3. Derefter løsner du looket med fingrene eller kæmmer forsigtigt håret med en kam.
  4. For at fiksere frisuren brug en smule hårspray.

Tip: Krøllerne skal ikke virke unaturlige – brug derfor helst et krøllejern med en større diameter.

Beautyhjælpere for perfekte beach waves