De triste, mørke dage får også teinten til at se bleg og ked ud af det. I vores råd til hud med en sund udstråling får du mere at vide om, hvilke indholdsstoffer du kan bruge for at bevare din huds sommerlige glans. Desuden har vi en sminkevejledning til et naturligt, solbrunt look om efteråret og de dertil passende produkter.

Hårpleje til efteråret Ansigtspleje Kropspleje Tid til hygge Trends

PARFUMDREAMS GLOW GUIDE

C-vitamin, retinol og hyaluronsyre - du har allerede hørt om disse virksomme stoffer, men du ved ikke hvordan og hvorfor du skal bruge dem. Vi røber, hvilke produkter der beskytter din hud, befrier den for skadelige stoffer og understøtter dens egne aktive regeneration.

Here we GLOW

Varme nude-nuancer er et musthave for ethvert efterårsmakeup! For at gøre efterårets varme og gyldne farver til en del af din makeuprutine, bør du ty til en nude-farvet foundation. Desuden kan du understrege din naturlige glød med en bronzer eller highlighter. For det næste trin til et efterårsagtigt makeup-look tager vi os af øjnene - ty her til en gylden øjenskygge og din yndlingsmascara. Til sidst kan du sætte lidt kulør på tilværelsen med en læbestift i en rød farve.
Denne makeup egner sig også på jobbet og til business, men produkterne bør påføres lidt mere diskret. I din fritid og om aftenen kan du derimod gøre looket lidt mere intenst.