Efterårstrends 2022

Ny sæson, nye trends - Vi røber efterårets makeup-trends.

Hårpleje til efteråret Ansigtspleje Kropspleje Golden Glow Tid til hygge

Fokusset er på øjnene om efteråret

Passende til årstidernes skiften mødes vi af en gammel klassiker. Dette efterår er smokey eyes trenden, når dine øjne skal sminkes. Til dette look behøver du ikke at være dygtig til at sminke dig. Det må godt se lidt kaotisk og rodet ud. Til det skal du bruge en øjenblyant og øjenskygge. Påfør begge produkter på øjenrandene og tvær dem omhyggeligt ud for at skabe smokey eyes.

Røde statement-læber

En absolut klassiker - røde læber! Også dette efterår et must-do i din makeup-rutine. De stærke røde nuancer giver huden glød og er et stilfuldt highlight, som både fungerer om dagen og om aftenen. Frem for alt kan denne trend kombineres med en minimalistisk makeup-look eller diskrete smokey eyes.

Minimalism

Und din hud en pause, og sats på et minimalistisk makeup-look. Udskift din foundation med en tonet dagcreme. Lette, plejende teksturer giver din hud med no-make-up-looket ikke kun en frisk glød, de får også din teint til at fremstå i al dens naturlighed. Vi anbefaler at påføre en plejende læbebalsam på læberne og at få øjnene til at se lidt mere åbne og større ud.