Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams

Summer ends, your glow stays

Vores hud udsættes for meget i løbet af sommermånederne – solbadning, solskoldning, UV-stråler, klor, sved samt tør luft fra klimaanlæg. Det efterlader ofte spor på vores hud. Derfor er det nu det ideelle tidspunkt at forkæle din hud.

Optimer din skønhedsrutine med produkter, som opfrisker din hud og giver den en naturlig glans. I vores guide giver vi dig nyttige oplysninger og tips til, hvilke virksomme stoffer og plejeprodukter der ikke blot beskytter, men også fjerner skadelige stoffer samt understøtter hudens naturlige regenerering.

Glød-booster: Virksomme stoffer til strålende hud

Der er forskellige virksomme stoffer, som anvendes i hudplejeprodukter for at giv huden et strålende og sundt udseende. Vitamin C, retinol (vitamin A) samt hyaluron er i den forbindelse de mest populære skønhedshjælpere. Derudover kan du anvende produkter med niacinamid (vitamin B3), AHA (dvs. mælkesyre), ceramider og vitamin E. Også daglig solbeskyttelse er vigtigt, da det modvirker tidlig aldring af huden, og også bør anvendes i de koldere måneder. Det er vigtigt at være opmærksom på, at virkningen kan variere fra person til person, da de afhænger af forskellige faktorer såsom hudtype, hudens tilstand og den individuelle tolerance.
7 trin i din afrensningsrutine til den perfekte glød

Din plejerutine skal fokusere på produkter, som giver din hud mulighed for at blive beroliget og regenereret. Nøglen ligger i afrensningen.
I første trin skal du bruge en egnet cleanser og massere den blidt ind i huden for at fjerne rester af makeup samt urenheder fra porerne. Brug efterfølgende en næringsstofsrig face mist og en anti-pollution-beskyttelse. Efter afrensningen kan du anvende et serum med hyaluron, en fugtighedscreme og en vitaliserende ansigtsolie. Afslut plejerutinen med et lag solcreme.

Det er ikke kun ansigtet, der har brug for pleje

Sund hud indefra – ernæringstips

En strålende hud har ikke kun brug for den ydre pleje men også en afbalanceret ernæring. Foruden skønhedsprodukter som cremer og serummer kan du anvende kosttilskud med indholdsstoffer, som fx hyaluron. De understøtter huden indefra, fremmer genopfyldelsen af hudens fugtdepoter og bidrager til en sund, ungdommelig teint.
Kosttilskud er dog kun et supplement til og kan ikke erstatte en afbalanceret ernæring med masser af frugt, grøntsager og rigeligt med vand.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube