Guide til beroliget og regenereret hud

Vore hud bliver meget medtaget i løbet af sommermånederne – solbadning, solskoldning, UV-stråler, klor, sved samt tør luft fra klimaanlæg på kontoret påvirker hudens tilstand markant. Derfor er det den perfekte tid at give din hud et pusterum lige nu. Begynd med at gennemtænke din skønhedsrutine, og brug produkter, som giver din hud et friskt, naturligt look, som beskytter den mod skadelige stoffer, og som aktivt understøtter hudens egen regenerering.

Vi løfter sløret for, hvilke virksomme stoffer din hudpleje skal indeholde, og hvordan du kan genskabe din huds perfekte glød.

Skønhedshjælp for en strålende hud

 

Din plejerutine skal fokusere på produkter, som giver din hud chancen for at blive beroliget og regenereret. Hemmeligheden ligger i afrensningen. Det første skridt hertil er at finde et egnet renseprodukt eller en cleanser, som skal masseres ind i huden for at rense porerne og fjerne rester af makeup og snavs. Et vigtigt punkt er at kombinere renseprodukter ved eksempelvis at starte med at bruge en cleanser og derefter påføre en mist-nutrient og en anti-pollution. Derefter kan man påføre et hyaluronholdigt serum, en fugtighedscreme og en radiance oil på den afrensede hud. Til sidst kan du forsegle plejen med en solcreme.

 

Det er ikke kun ansigtet, der har brug for pleje.

Hænder

Håndvask og brug af håndsprit er belaster huden på hænderne meget. Det udsætter vores hænder for ekstreme betingelser, og derfor har de behov for særlig pleje. Til dette formål er det uundværligt med en nærende og righoldig håndcreme, som rengør og beskytter.

Hals

I sommermånederne er hals og dekolletage næsten aldrig dækket af tøj, og dermed er huden meget udsat og har brug for intensiv pleje. Sørg for at medtage disse områder i den daglige plejerutine. Vi anbefaler, at du bruger samme fugtighedspleje på disse områder, som du bruger til dit ansigt.

Ben

Et langt, varmt brusebad er altid rart efter en anstrengende arbejdsdag. Kroppen varmes op, og der opleves let rødmen på benene. Benene belastes yderligere af barbering og brug af tætsiddende bukser eller denimstof. Ved at bruge bodylotion sørger du for, at din hud ikke tørrer ud, og du forsyner den med den nødvendige fugtighed.

Ernæring

Ernæringen hører ligeledes til en af de mest væsentlige hovedfaktorer til genfinde hudens perfekte glød. Med denne opskrift sørger du for, at hudens glød kommer indefra og ud. Særligt grøn saft er et hemmeligt tip. Talrige berømtheder er vilde med dette grønne vidundermiddel. Kom følgende ingredienser i en saftpresser eller mikser, og tilsæt lidt vand. De mange virksomme stoffer fra ingredienserne får dit kredsløb i balance igen.

  • En selleristængel
  • En agurk
  • Et grønt æble
  • Et stykke ingefær (5-10 cm langt)
  • En håndfuld spinat
  • En økologisk citron