Hyaluron

Et essentielt næringsstof til kroppen

Med alderen aftager produktionen af hyaluron. Resultatet er, at huden udtørrer, og at linjer bliver til rynker. Her stater brugen af hyaluron i kosmetikken. Et gram hyaluron kan gemme op til seks liter vand. Dette medfører, at indholdsstoffet gør huden dejligt spændstig, og at vævet forbliver elastisk. Solbadning, nikotinindtag, vind, vejr, ernæring og meget andet har indflydelse på huden og aldringen heraf. Her er hyaluron essentielt til at modvirke effekten. Syren binder vand og opfylder hudens fugtdepoter i vævet, så alle organer forsynes med tilstrækkelig fugtighed. Intolerance, bivirkninger og allergiske reaktioner er så godt som udelukket.

 

Virkningen af hyaluron i kosmetik

  • Vandoptagende, binder masser af fugtighed i væv og gør huden strammere og glattere
  • Giver opstrammet og elastisk hud
  • Mindsker rynkers dybde
  • Intensiv fugtighedsforsyning gør tør hud glat, blød og strålende igen og bekæmper tørre områder.
  • Forebygger dannelsen af rynker
  • Vigtig til vævsreparation og -regeneration
  • Antiinflammatoriske og antioxidantiske egenskaber

 

Vores anbefalinger

Oprindelse

Så snart hyaluron kommer i forbindelse med vand, får det en geleagtig konsistens. 1 gram hyaluron kan binde op til 6 liter vand. Tidligere blev hyaluron primært udvundet af hanekamme – i dag fremstilles de bioteknologisk med proteiner fra gær. På den måde er det renere, indeholder ingen animalsk protein og tåles meget bedre. Som et endogent stof findes hyaluron i bindevæv, i øjets glaslegeme og i led. Fra og med det 25. leveår begynder den endogene produktion af aftage.

Anvendelse

Anvendelsen af hyaluron kan ske dagligt med cremer og serummer. Det er nemt at integrere hyaluron i din eksisterende rutine både til dag og nat. Hvis det skal gå stærkt, så du blande et hyaluronserum med din normale dagcreme. Vær ved anvendelse af produktet opmærksom på den tynde hud på og omkring halsen. Den har tendens til rynker og skal helt fra starten integreres i plejen. Vi anbefaler, at intensivmasker ikke bruges flere gange om ugen.

 

Plejeanvisning

Til brug anbefaler vi kombinationen af forskellige former og længder af hyaluronsyre. Blandingsforholdet gør alt muligt! Inden for kosmetik skelner vi mellem høj- og lavmolekulær hyaluronsyre. Efter anvendelsen af hyaluronholdige kosmetikprodukter anbefales det at bruge fugtighedspleje

 

Former af hyaluron