Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4 (2)

Bvlgari Omnia Golden Citrine Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
fersken, mandarin
Mellemnote
jasmin, Ylang-Ylang
Bundnote
Benzoin, ceder
betegnelse
Eau de Toilette Spray, Golden Citrine
Linje
Omnia
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
blomsteragtig
Produkttype
Spray
En duft, der udstråler en sprudlende livsglæde: Bvlgari Omnia Golden Citrine Eau de Toilette Spray er en ekstraordinær duftkreation, der er blomstrende-sød og frugtagtig-frisk. De forfriskende nuancer giver også denne parfume en sprudlende og munter note. Det er en duft, der indhyller kvinder i en livsbekræftende og forførende aura. Det er en summery, feel-good fragrance, der minder om en morgentur gennem blomstermarker og citruslunde. Uanset om du er på ferie, på arbejde eller i fritiden - Omnia Golden Citrine Eau de Toilette Spray fra Bvlgari er simpelthen sjov som en begrænset udgave.

En særlig slags feel-good-parfume

. Siciliansk mandarin og hvid fersken åbner denne ekstraordinære duftoplevelse i topnoten. Ylang-ylang og sød jasmin følger efter i hjertenoten og giver parfumen sin blomsterbuket. Cedertræ og benzoe giver denne komposition dybde og varme. I samspillet mellem de enkelte elementer viser Bvlgari, at dette er en rigtig feel-good parfume. Virksomheden har været tro mod sig selv med flasken. De to cirkler, der griber ind i hinanden, er typiske og et varemærke for den italienske luksusvareproducent.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C) ; PARFUM (FRAGRANCE) ; AQUA (WATER) ; BENZYL SALICYLATE ; ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ; LIMONENE ; CITRONELLOL ; LINALOOL ; ANISE ALCOHOL ; GERANIOL ; BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ; ETHYLHEXYL SALICYLATE ; ALPHA-ISOMETHYL IONONE ; COUMARIN ; CITRAL ; BENZYL BENZOATE ; BENZYL ALCOHOL ; HYDROXYCITRONELLAL ; BHT
4,0
4
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube