Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Oil Therapy fra Biotherm

Vores krop vil ikke kun plejes, den forlanger også intensiv omsorg. Det naturlige mærke Biotherm har med sine produkter specialiseret sig til denne trang og med kropsplejen Oil Therapy tilført markedet et nyt niveau inden for kosmetik.

Silkeagtig glans og pleje helt ind under hudenKosmetik er mere end kun den daglige kropspleje. Med den nye Oil Therapy har Biotherm udviklet en serie, som i timevis giver huden fugtighed og porerne ny glans. Hvad enten det er som bruseolie eller kropsolie efter badet - komponenterne er omhyggeligt udvalgt. Få smidigheden tilbage og lad tør hud være fortid.

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube