Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup Scorched Blusher

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Scorched Blusher,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke
Fine glimmerpigmenter i Scorched Blusher fra BPERFECT giver kinderne et blødt skær. Farverne får huden til at stråle og supplerer makeuppen på en elegant og underspillet måde. Som man kunne forvente af det irske mærke, er Scorched Blusher ikke bare en vidunderlig blush, den kan også bruges på panden, hagen og næsen for øjeblikkeligt at lysne huden og teinten. Farverne på blushen er inspireret af "hotte" ting og navngivet derefter. Fever, for eksempel, er en fyldig blommelilla. Heat er på den anden side en subtil, solkysset terrakottafarve. Og Melt er en lys, men alligevel voksen pink.

Ædel udenpå og ædel indeni

. Det siger sig selv, at den cremede Scorched Blusher fra BPERFECT for your make-up er produceret uden dyreforsøg og ikke indeholder mange problematiske ingredienser. Den er nem at påføre med en pensel, en applikator eller endda med fingeren, hvis det er nødvendigt. Den smelter virkelig på huden, holder utroligt længe og er let at blende. Den har medium dækning, men kan påføres igen for mere intensitet. BPERFECT Scorched Blusher i sit luksuriøse etui sikrer en jævn teint og "hot" makeup.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube