Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

BPERFECT Ansigtsmakeup Lockdown Luxe Pressed Powder

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Lockdown Luxe Pressed Powder,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke

Lockdown Luxe Pressed Powder fra BPERFECT sætter din teint og giver den et langvarigt fejlfrit look. Forbedr din makeup med denne faste pudder, og bestil denne og andre kosmetiske produkter nemt og bekvemt i vores online shop. Den matte, pressede pudder er særligt økonomisk og kan nemt påføres ansigt og dekolleté med en pudderkvast eller børste uden at støve eller krumme. Den giver din hud en mat finish uden at være skinnende og er derfor ideel som en del af din dag- eller aftenmakeup.

Fiks din teint med Lockdown Luxe Pressed Powder fra BPERFECT og sørg for et perfekt udseende i enhver situation

.

Uanset om du er på forretningsrejse eller tilbringer en afslappende aften med vennerne - med denne effektive pudder af høj kvalitet behøver du ikke at bekymre dig om skinnende pletter i ansigtet. Dine porer vil også fremstå finere og mindre synlige, når du har brugt pudderet til at afslutte din makeup. Bestil den praktiske faste pudder til den bedste pris i vores online sortiment i dag, og den vil blive leveret bekvemt til dit hjem inden for blot et par arbejdsdage.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube