Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup Get Wet

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Get Wet,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke

Get Wet Cream Highlighter fra BPERFECT er et vidunderligt cremet must-have til din helt særlige makeup. Lav flotte glossy highlights og fremhæv konturerne i dit ansigt for en defineret teint med en iøjnefaldende effekt!

Den ultra-cremede formel i den cruelty-free BPERFECT Get Wet Cream Highlighter kan påføres problemfrit i ansigtet og derefter blendes perfekt ind. Det giver dig en teint med en strålende finish og fremhævede highlights, der skiller sig særligt godt ud på makeup. Effekten er øjeblikkelig, og highlighteren smelter ind som en anden hud. Der er det rigtige produkt til enhver type: Vælg mellem fire farvenuancer, og imponer med et look fra delikat glitrende over glansfuldt til et wet-look highlight. Get Wet Cream Highlighter fra BPERFECT fås i "Dew You" - en fejlfri, duglignende glød med en pink-champagne finish, "Holo'Glaze" - en lysende teintfinish med et pift af pink og lilla i en tåget nuance, "Soft Silk" - som en glød kysset af den gyldne sol og "Skin Sheen" - en skinnende finish med en isnende glød med guld- og blå refleksioner i farvetonen.

Sådan påfører du Get Wet Cream Highlighter fra BPERFECT

.

Duf blot på kindbenet med en makeup-børste eller rene fingerspidser, og lad det tørre.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube