Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup Chrome Cover Matte Foundation

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Chrome Cover Matte Foundation,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke
2i1 make-up, som består af en matterende foundation og en fantastisk plejende formel med fugtgivende hyaluronsyre og E-vitamin. Produktet tynger ikke ned og kan derfor bruges som heldagsmakeup.

Med sin høje dækkeevne er foundationen den perfekte løsning til ujævn hudtone. Når den er tør, vil teintdækslet glæde dig med en langvarig og naturlig mat finish. Med den vidunderligt cremede Chroma Cover Matte Foundation fra BPERFECT kan du se frem til at have et produkt af meget høj kvalitet til din makeup, der vil glæde dig i mange timer og hver dag med en perfekt glat teint! Produktets effektivitet er baseret på de højkoncentrerede pigmenter, som pålideligt dækker rynker, ufuldkommenheder og fine linjer. Særligt vigtigt: vælg mellem flere nuancer, for efter påføring tilpasser foundationen sig din hudfarve og stråler med en naturlig teint.

Sådan påfører du Teint Chroma Cover Matte Foundation fra BPERFECT korrekt

.

Påfør blot den færdige foundation på dit vaskede ansigt med en svamp eller direkte med dine rene fingerspidser, og fordel den jævnt over de ønskede hudområder. Du kan forlænge produktets holdbarhed ved at bruge en make-up base. Det veganske og cruelty-free produkt har det certificerede "Beauty without Bunnies" godkendelsesstempel.

Indholdsstoffer
AQUA, TITANIUM DIOXIDE, TALC, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, MAGNESIUM STEARATE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL ACETATE (VITAMIN E), PARFUM, SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID), ETHYLHEXYLGLYCERIN, [MAY CONTAIN +/- CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES)].
Key ingredients - TOCOPHEROL ACETATE (VITAMIN E) & SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID)
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube