Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Ansigtsmakeup Chroma Conceal - Liquid Concealer

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Chroma Conceal - Liquid Concealer,
Linje
Ansigtsmakeup
Supralinje
Sminke

Chroma Conceal - Liquid Concealer fra BPERFECT er et universelt kosmetisk produkt til din teint. Dette makeup-produkt er særligt velegnet til ansigtshud og den sarte hud under øjnene.

Du kan vælge den rigtige nuance til din teint og dine præferencer fra en omfattende farvepalet. Farverne er inddelt i underkategorierne W for varm, N for neutral og C for kølig. BPERFECT Chroma Conceal - Liquid Concealer fremtryller en smuk, naturligt mat finish efter tørring! Takket være den flydende, vidunderligt cremede konsistens samler concealeren sig ikke i folder og efterlader din hud med en behagelig følelse. Formlen indeholder højt koncentrerede pigmenter: dette gør det muligt for kosmetikken at skjule alle slags ufuldkommenheder og giver dig en perfekt udseende, forfrisket teint. Hvis du vil have mere dækning, kan den opbygges med en ekstra mængde af produktet.

For makeup uden dårlig samvittighed har Chroma Conceal - Liquid Concealer certificeringen "Beauty without Bunnies". Det viser, at produktet ikke er testet på dyr og ikke indeholder nogen ingredienser af animalsk oprindelse.

Anvendelse

Påfør BPERFECT Chroma Conceal - Liquid Concealer direkte på din hud eller på tidligere påført foundation. Sæt concealeren med pudder for at opnå langtidsholdbar makeup.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube