-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Gavesæt

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Det udsøgte gavesæt fra Home Collection med duft fra det italienske mærke Acqua di Parma er særligt eksklusivt og tidsbegrænset. Tre smukke stearinlys i en krukke, som udtrykker juletidens unikke atmosfære, er de luksuriøse komponenter i Home Collection. Med Acqua di Parma-produkter vil du opdage den italienske indstilling til livet, den typiske flair for sensualitet og lethed. I mere end et århundrede er de dyrebare produkter udelukkende blevet fremstillet i Italien, hvilket virksomhedens medarbejdere er stolte af. Acqua di Parma står for traditionelt håndværk og diskret luksus, som er perfekt legemliggjort i duften af de fortryllende stearinlys.

Et gavesæt til lykkelige øjeblikke

. Med dette produkt fra den eksklusive Home Collection køber du duftende hygge til den hvide sæson. De særlige øjeblikke i hjemmet er særligt hyggelige omkring jul. Det første lys i det luksuriøse gavesæt indeholder duften af en magisk skov. Et strejf af grantræ med matterede fyrrenåle står for hyggelige gåture i skoven og duften af juletræet derhjemme. Der er mere julehygge med indtrykket af nyfalden sne og en god portion Portafortuna, lykkeamuletten. De smukke krukker til lysene kan nemt rengøres og genbruges efter afbrænding.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube