Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Maison Margiela Duftende stearinlys Autumn Vibes Duftlys

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Duftlys, Autumn Vibes
Linje
Duftende stearinlys
Supralinje
Rumdufte
Romantiske og hyggelige stunder ville være ufuldstændige uden et matchende lys. Maison Margiela Replica Autumn Vibes Scented Candle kunne passe perfekt ind i billedet. Det udstråler charmen fra en efterårsdag og bringer de typiske dufte fra denne særlige tid på året ind i dine egne fire vægge. Nyd duften af blade og skov, og føl næsten efterårets farver komme til live for dit indre øje!

Farvestrålende farvespil som duft

krydret og træagtig; ligesom efterårets karakter, når naturen langsomt forandrer sig og forbereder sig på vinteren. Der er flere dufte i luften, som lyset indfanger. Topnoterne er kardemomme og peber, hjertenoterne muskatnød og gulerodsfrø. Hvis du endnu ikke befinder dig helt udendørs i naturen, giver bundnoterne af cedertræ og mos et ægte skovøjeblik. Flere timers brændetid giver jer mulighed for at tage tid sammen eller holde en pause efter en lang arbejdsdag. Tænd Maison Margiela Replica Autumn Vibes Scented Candle, og fordyb dig i din yndlingsbog eller podcast. Tilsæt en varm drik efter eget valg, og så er det lige meget, om det stormer eller regner udenfor. Duften af efterår er med dig!
Anvendelse
Når du tænder et duftlys for første gang, skal du lade det brænde i mindst en time, indtil al voksen på overfladen er smeltet. Dette er med til at sikre, at lyset smelter jævnt i hele dets levetid.

Kan forårsage en allergisk hudreaktion. Giftig for vandlevende organismer med langvarige virkninger. Hvis der er behov for lægehjælp, skal du have produktets emballage eller etiket ved hånden. Opbevares utilgængeligt for børn. Må ikke udledes i miljøet. Hvis der opstår hudirritation eller udslæt: Søg lægehjælp/opmærksomhed. Indholdet/beholderen bortskaffes i overensstemmelse med lokale bestemmelser.
Indholdsstoffer
UFI : HH1X-08WJ-1007-T2RP Contains : 3R-(3­,3A‑,7‑,8A­)]-1-(2,3,4,7,8,8A-HEXAHYDRO-3,6,8,8- TETRAMETHYL-1H-3A,7-METHANOAZULEN-5-YL)ETHAN-1-ONE, 1-(1,2,3,5,6,7,8,8A-OCTAHYDRO- 2,3,8,8-TETRAMETHYL-2-NAPHTHYL)ETHAN-1-ONE, 4-TERT-BUTYLCYCLOHEXYL ACETATE, METHYL 2,4-DIHYDROXY-3,6-DIMETHYLBENZOATE, 3,7-DIMETHYLNONA-1,6-DIEN-3-OL.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube